Γυναικείο: Νίκη της Αγίας Βαρβάρας στις Σέρρες

Με το δεξί ξεκίνησε και η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στον πρώτο αγώνα του 2020, για στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας,  στην εκτός έδρας αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής 12/1/2020, στο γήπεδο  Ά Ομόνοιας Σερρών , με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα  Πανσερραϊκή , με σκορ 0 - 5.

Η ομάδα του Αντώνη Παπατζίκου δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση , είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων του αγώνα και επικράτησε εύκολα την ομάδα των Σερρών.

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα από το πρώτο ημίχρονο έδειξε τις διαθέσεις της, κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα ξεκινώντας με την αρχηγό της την Αγνή Κιουτάχιαλη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο 20' με πολύ καλό σουτ από το ύψος της περιοχής , στη συνέχεια η Καλοψυκάκη διπλάσιασε τα τέρματα σχετικά γρήγορα στο 23' και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Κιουτάχιαλη με ωραία ατομική ενέργεια έγραψε το 0 - 3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων και στο 55' η Μπαξεβάνου πέτυχε το τέταρτο τέρμα της αναμέτρησης με κοντινό πλασέ, αφού εκμεταλεύτηκε την ασταθή απόκρουση της  Μανιάκα, ενώ στο 57' η Καλοψικάκη με σουτ από το ύψος της περιοχής , σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα και το πέμπτο του αγώνα συνολικά.

Οι γηπεδούχες είχαν την ευκαιρία να μείωσουν τη διαφορά στο 72' όταν βγήκε σε τετ-α-τετ επιθετικός των Σερρών , αλλά η Ζουμπουλίδου απέκρουσε σωτήρια κρατώντας το  0 -  5, που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα είχε πολύ καλή απόδοση, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Σερρών.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ : Μανιάκα, Τιλσιζόγλου, Πανίδου, Ρομανίδου (73' Παυλίδου), Γεωργιάδου, Νικολαΐδου, Πλακίδου, Κυριακοπούλου, Χαραλάμπους (59' Μπάμπου), Κουτλάγκα (68' Σεμελίδου), Μπίζα (46'  Καραλεξίδου).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : Ζουμπουλίδου, Μαργαρίτη (68′ Κωστοπούλου), Τσαγκαλίδου Φ., Τσαγκαλίδου Α., Στρίμπα, Ευστρατίου, Μουρατίδου, Σιδηροπούλου (46′ Ντούσκα), Κιουτάχιαλη, Καλοψυκάκη (62′ Δεληγιαννίδου), Μπαξεβάνου (62′ Αργυροπούλου).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Δημήτρης Γκαϊτατζής, με βοηθούς την κ. Χριστοφόρα Νικολαΐδου και την κ. Ελένη Ιορδανίδου από την ΕΠΣ Δράμας.