Το Μακροχώρι ευχαριστεί

makroxori dioikousa

Το Δ.Σ. του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια, όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σωτηρίας της ομάδας της κωμόπολής μας και παραβρέθηκαν στις δύο «συγκεντρώσεις-Γενικές Συνελεύσεις», από τις οποίες προέκυψε το σημερινό διοικητικό σχήμα. Επίσης στο ευχαριστήριό του αναφέρει:

"Επίσης ευχαριστεί, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, που αποτελείτο από τους κους Ανάστο Σωτήριο, Απόσογλου Γιώργο, Γερουλίδη Κωνσταντίνο, Κεχαΐδη Χρυσοβαλάντη, Κικερίδη Δημήτριο, Μαυρίδη Χρήστο, Σισμανίδη Κωνσταντίνο, Σταφυλίδη Αθανάσιο, Τσακιρίδη Αλέξανδρο, οι οποίοι έβαλαν το πρώτο λιθαράκι για να κτιστεί η ομάδα σε νέες και υγιείς βάσεις.

Ευχαριστεί, ιδιαίτερα, την μοναδική γυναίκα που βρέθηκε ανάμεσά μας την κα Χολέβα Όλγα που με την παρουσία της απέδειξε πως όταν έχεις την μεγαλοσύνη να ασχοληθείς με τα κοινά του τόπου σου, δεν έχεις την πολυτέλεια να επιλέγεις τομείς για να το κάνεις. Οφείλεις να δηλώνεις παρών ακόμη και όταν δεν είσαι γνώστης και δεν σε αφορά το αντικείμενο. Ελπίζουμε ότι η παρουσία και η προθυμία της κας Χολέβα να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται, θα αποτελέσει παράδειγμα στους υπόλοιπους συνυποψήφιους της στις τελευταίες, αλλά και στις επόμενες Εθνικές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο κ. Διονύση Βούλγαρη, που για δικούς του λόγους αποχώρησε από την διοίκηση, όχι μόνο για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει να στηθεί ένα σύνολο, που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ευχαριστεί την ΠΑΕ Βέροια και τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρό της κ. Γιώργο Αρβανιτίδη καθώς και τον γενικό αρχηγό της, Γιώργο Λαναρή, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ και καλούμε τους φιλάθλους της κωμόπολης μας να σταθούν και αυτοί, με την σειρά τους, στο πλευρό της μοναδικής εκπροσώπου της περιοχής μας στη SuperLeague, της «Βασίλισσας του Βορρά»
- Ευχαριστεί τον Πόλυ Ουλσουζίδη, που τιμώντας και την μνήμη του πατέρα του, του αείμνηστου Τάσου Ουλσουζίδη, που ξεκίνησε την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα από το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, την φανέλα του οποίου φόρεσε για μια ολόκληρη 8ετία, βρέθηκε από την πρώτη ημέρα δίπλα στην ομάδα μας.

Ευχαριστεί, όσους πρόσφεραν μέχρι σήμερα, τον οβολό τους, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας και όσους υποσχέθηκαν ότι θα το κάνουν στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς που σε λίγο καιρό ξεκινάει και επίσημα και δηλώνουμε με κατηγορηματικό τρόπο πως αν είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι, μπορούμε να χτίσουμε σε σωστές βάσεις την ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου μας και να την οδηγήσουμε σε νέες επιτυχίες που θα έχουν συνέπεια και συνέχεια".