Ντίσιος: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα ο προπονητής της Νάουσας Βαγγέλης Ντίσιος. Μετά το ματς σημείωσε: «Ένα ωραίο παιχνίδι πιστεύω πως παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο, μεταξύ δύο καλών ομάδων. Εμείς προσπαθούμε Κυριακή με Κυριακή να βελτιωνόμαστε. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που κατά τη γνώμη μου είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται, έχει σε τρεις αγώνες δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευθούμε το ρεπό που είχαμε την περασμένη αγωνιστική και ήταν ευεργετικό που διατηρήσαμε το ρυθμό μας με το φιλικό αγώνα που δώσαμε.

Για το παιχνίδι, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε τις ευκαιρίες, οι οποίες θα μας έδιναν τη δυνατότητα να προηγηθούμε, όπως και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι με ομάδες από γειτονικούς Νομούς, με πολλά κοινά. Αρκετοί παίκτες γνωρίζονται, έχουν συνυπάρξει και ως συμπαίκτες, υπάρχουν μεταξύ τους σχέσεις. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ισοπαλία που πήραμε σήμερα. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Όμως, για να πιάσει τόπο αυτή η ισοπαλία και η προσπάθεια που κάναμε, θα πρέπει στο επόμενο παιχνίδι, πρώτα με τον Βατόλακκο (Α.Ε. Ποντίων), να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη για όλες τις ομάδες. Δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα, αλλά να συνεχίζεις κάθε βδομάδα με σοβαρότητα και να κοιτάς το κάθε παιχνίδι που ακολουθεί. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργος Κυριακίδης είπε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι, ένα ισορροπημένο ματς, ένα παιχνίδι τακτικής περισσότερο. Πιστεύω ότι όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Εμείς, μετά από ορισμένα λάθη που κάναμε και που ευτυχώς δεν στοίχισαν στην ομάδα μας, ισορροπήσαμε το ματς. Είχαμε υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να προηγηθούμε, χωρίς όμως να κάνουμε την κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω δεν ήμασταν όπως το πρώτο. Έγινε ένα ματς μέτριο, χωρίς φάσεις εκατέρωθεν, και ότι πήγε να γίνει έγινε από λάθη. Παρουσιάσαμε πάλι μία κόπωση όπως και στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ήμασταν όμως σήμερα καλύτεροι από τα δύο προηγούμενα ματς. Αλλά εκεί που υστερούσαμε ήταν στην τελική πάσα, να πλαγιοκοπήσουμε, να βγάλουμε καλή κάθετη πάσα, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Εκεί δείχνουμε ότι έχουμε ένα πρόβλημα. Δεν εκμεταλλευθήκαμε τις στημένες φάσεις, κάτι που ξέραμε ότι θεωρητικά είμαστε καλύτεροι. Νομίζω, ότι οι αποβολές και των δύο παικτών από τον διαιτητή ήταν αυστηρές, και δεν νομίζω ότι ήταν για κόκκινες κάρτες. Πιστεύω ότι από το σημείο εκείνο αποσυντονιστήκαμε τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σχήμα και να κάνουμε υποχρεωτική αλλαγή. Έχω παράπονα από τις αλλαγές, δεν έδωσαν τη φρεσκάδα που θα θέλαμε. Από εκεί και πέρα σε ένα ματς που είναι ντέρμπι, όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν πρέπει να το χάνεις. Είναι μια χρονιά που έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε ομάδα. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε. Εύχομαι καλή συνέχεια και στη Νάουσα».