Προετοιμασία για την επετειακή εκδήλωση του ΦΑΣ Νάουσα

Η επετειακή εκδήλωση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, στην οποία θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του συλλόγου της περιόδου 1962-63 και η συγκέντρωση στοιχείων και φωτογραφικού υλικού με σκοπό την έκδοση του συλλεκτικού λευκώματος, ήταν το θέμα της συνάντησης εργασίας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (15-12) στα γραφεία της ομάδας.

Στη σύσκεψη, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του Φ.Α.Σ. κ. Απόστολου Μπέκα, συμμετείχαν οι παλαίμαχοι κ.κ. Θωμάς Μπατάκης, Ζήσης Μήττας, Νίκος Σαμαράς και Άρης Κωνσταντινίδης, που υπήρξαν ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα του Φ.Α.Σ. Νάουσα. Έργο της επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, θα είναι η συγκέντρωση αρχειακού υλικού με σκοπό την έκδοση του συλλεκτικού λευκώματος.

Ο πρόεδρος κ. Απόστολος Μπέκας, είπε ότι η έκδοση του πρώτου λευκώματος της ομάδας είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η διοίκηση τιμώντας την βαριά ποδοσφαιρική ιστορία της Νάουσας και ότι θα γίνει το 2017 με την ευκαιρία συμπλήρωσης 55 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Ευχαρίστησε τους παλαίμαχους που συμμετέχουν εθελοντικά και ανιδιοτελώς στην προσπάθεια που γίνεται και απηύθυνε κάλεσμα σε όσους διαθέτουν αρχειακό υλικό (φωτογραφίες, δημοσιεύματα κ.ά.) να συνεργαστούν με την επιτροπή και τον σύλλογο.

Μετά την ολοκλήρωση και την έκδοση του συλλεκτικού λευκώματος, θα γίνει η παρουσίασή του σε ανοικτή εκδήλωση στην οποία θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της Νάουσας της περιόδου 1962-63.