Η θέση της Νάουσας για το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Από τον ΦΑΣ Νάουσα ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Ο αγώνας Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, που έγινε την περασμένη Κυριακή (29-1) στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, ήταν διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νεανική ομάδα της Νάουσας αντιμετώπισε ως ίσος προς ίσο την έμπειρη και ποιοτική ομάδα της Καλαμαριάς, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, προσφέροντας πλούσιο θέαμα με τέσσερα γκολ και πολλές ευκαιρίες, παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε και είχε τις ευκαιρίες να νικήσει. Οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις καταθέτοντας την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από τον αγώνα, ο οποίος έληξε με σκορ 2-2, νικητής ήταν το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Σχετικά με την ένσταση αντικανονικότητας του γηπέδου που επέλεξε να υποβάλλει η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) αρμόδιος είναι ο διαιτητής, ο οποίος στο Φύλλο Αγώνος έγραψε:

«Στον έλεγχο που έγινε από εμένα δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, διαπιστώθηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος και οι εστίες ήταν σύμφωνα με τον Κ.Α.Π.». Σημειώνουμε ότι, το Δημοτικό Στάδιο Νάουσας έχει όλες τις προβλεπόμενες άδειες διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές. Επίσης, στο ίδιο γήπεδο έχουν διεξαχθεί αγώνες ποδοσφαίρου όλων των εθνικών κατηγοριών και έχουν φιλοξενηθεί διεθνείς αγώνες εθνικών ομάδων.

Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ είναι υπέρμαχος του καθαρού ποδοσφαίρου που παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, και τον ιδρώτα τους θα πρέπει να σέβονται όλοι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου".