Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το Λαγκαδάς - Νάουσα

Μετά τη λήξη του αγώνα Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΣΑ-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Αλέξανδρος Κατικαρίδης (Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας και στον κόουτς. Για μας προς το τέλος της σεζόν τα πράγματα είναι δύσκολα από πλευράς ψυχολογίας. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει ένα μάθημα, μία βάση για να δούμε αν έχουμε διάθεση να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα μου για διάφορους λόγους βρέθηκε εκτός στόχων, αλλά πρέπει να βρούμε ένα κίνητρο να συνεχίσουμε και να κλείσουμε με έναν όμορφο τρόπο την πορεία μας.

Για το παιχνίδι, να πω ότι καθοριστική φάση ήταν η φάση που δημιουργήσαμε με τον Παυλίδη, αν γινόταν εκεί το 1-0 τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ξεκινήσαμε μεν καλά, αλλά μετά ισορρόπησε η Νάουσα που απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και αυτό επηρέασε τη δική μας ψυχολογία. Αυτό συν όλα τα άλλα, λειτούργησε επιβαρυντικά στο μην μπορέσουμε να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε πραγματικά. Η ομάδα της Νάουσα με νεαρά παιδιά, με κίνητρο, κατάφερε να κάνει ευκαιρίες και προηγήθηκε, και ειδικά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου είχε κι άλλες ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχε γκολ, αλλά θα μπορούσαμε κι εμείς να πετύχουμε γκολ σε μια στατική φάση προς το τέλος του αγώνα. Οποιοδήποτε όμως αποτέλεσμα ισοπαλία ή διπλό όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα ήταν δίκαιο. Ο πιο αποτελεσματικός κερδίζει. Η Νάουσα έκανε και πιο πολλές ευκαιρίες και κέρδισε. Ακόμη μία φορά συγχαρητήρια. Η ομάδα η δικιά μου πρέπει να βρει τα κίνητρα, γιατί με πάρα πολύ κόπο έφτασε στην πρώτη θέση με πολλές συνθήκες εις βάρος μας και θα πρέπει να κλείσουμε την αγωνιστική χρονιά όσο γίνεται καλύτερα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νάουσα και στον κόουτς και σε όλους καλό Πάσχα».

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ευχαριστούμε την ομάδα της Α.Π.Ε. Λαγκαδά για τη φιλοξενία. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για τη νίκη την οποία πετύχανε. Παρότι ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες που θεωρώ ότι κάποιες παράμετροι την έφεραν εκτός στόχων, αν και για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, εμείς την κοιτάξαμε στα μάτια, γνωρίζαμε ότι διαθέτει ποιοτικό ροστερ. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε, διαβάσαμε τον αντίπαλο όσο καλύτερα μπορούσαμε και βάλαμε στο παιχνίδι μας πάθος και δύναμη. Νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Ευχαριστώ τον συνάδελφο κόουτς για τα καλά του λόγια. Πιστεύω ότι στα επόμενα πέντε παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα νεαρότερα παιδιά, όπως πήρε σήμερα ο 17χρονος Δίντσης και είναι πολύ σημαντικό, αλλά και να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις αξίες και την αξιοπρέπεια μας όσο γίνεται πιο ψηλά. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».