Logo

Έγινε ο αγιασμός της Νάουσας

Με ευχές για καλή πορεία και επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (11-8) στο Δημ. Στάδιο Νάουσας ο καθιερωμένος αγιασμός του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ από τον π. Νικόλαο, παρουσία της Διοίκησης του Συλλόγου, προπονητών, ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας.

Το Δήμο Νάουσας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Θόδωρος Καρανάτσιος και την Ε.Π.Σ. Ημαθίας ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Μπογιατζόγλου.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, κ. Απόστολος Μπέκας, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Για τη διοίκηση, είπε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα, για το τεχνικό τιμ και τους φροντιστές να στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο, πάνω από όλα με υγεία, με πειθαρχία και αγωνιστικότητα, λέγοντας να είναι προσηλωμένοι στο έργο τους με «χαμηλά την μπάλα», σκυμμένο κεφάλι και πολλή δουλειά.

Στη συνέχεια μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Καρανάτσιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Νάουσας. Είπε ότι η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στην ομάδα και στην προσπάθειά της για επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά την τελετή του αγιασμού η ομάδα ακόλουθε το πρόγραμμα προπόνησης

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (13-8), ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ θα δώσει το πρώτο φιλικό αγώνα με την ομάδα του Εδεσσαϊκού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημ. Στάδιο Νάουσας, ώρα έναρξης 6:00μ.μ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb