Δυο φιλικές νίκες της Νάουσας

Με δύο φιλικούς αγώνες συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η προετοιμασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ.

Το απόγευμα της Κυριακής (27-8) στο Δ.Α.Κ. Νάουσας έγινε ο διεθνής φιλικός αγώνας στον οποίο οι Ναουσαίοι φιλοξένησαν την F.C. LEFTETARI από το Αργυρόκαστρο Αλβανίας, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία του αλβανικού πρωταθλήματος και πραγματοποιεί την προετοιμασία της στα «3-5 Πηγάδια». Ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και έδωσαν θετικά δείγματα κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδας προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα προσέχοντας κυρίως τις άμυνες και έτσι οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν λίγες. Στην επανάληψη οι Ναουσαίοι μπήκαν πιο δυνατά, έλεγξαν το χώρο του κέντρου και πίεσαν την αλβανική άμυνα κυρίως από τα άκρα με τους Ζούρκο και Τούφα. Στο 58΄ η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ άνοιξε το σκορ, όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο Κωτσόπουλος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Τούφα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν απειλώντας την εστία του Γρηγοριάδη κυρίως με μακρινά σουτ. Το δεύτερο γκολ του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ήρθε στο 70΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Κωτσόπουλου μετά από πάσα του Μουρατίδη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους. Στην εκπνοή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Μποβάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Γιαννόπουλος, Τζιμογιάννης, Τούφας, Μουρίκι, Μουρατίδης, Νίκου, Ντινόπουλος, Κωτσόπουλος. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Νομικός, Ευθυμιάδης, Παναγιωτίδης, Δίντσης, Κερμανίδης Σ., Μποβάκης, Καψάλης, Μτσεντλεσβίλι, Παπουτσίδης, Παντζαρτζίδης, Μαντώς, Τόσιος.

F.C. LEFTETARI: Ρούτσι, Νασίφ, Τζάνκο, Γκούναζ, Τολέντο, Ραμαντάνι, Χόχτσα, Πούτσι, Ζόγκαζ, Κάζα, Αχμέταζ. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Μιράκα, Ράπα, Ζέγκαζ, Μπεκίρι, Ράπο, Αλέξι, Μπραχίμαζ, Ζγκούρο, Λαμέγια, Μπρέγκου, Νούνεζ, Γκάμπα, Ζιγιάι, Κιράνι, Ρόκο.
Διαιτητές του αγώνα: Καραντώνης, Κελεσίδης, Χριστοδούλου.

Τουρνουά Αγ. Βαρβάρας «Ι. Μπαλόγλου»: Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ: 0-2
Το απόγευμα του Σαββάτου (26-8) ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ συμμετείχε στο Τουρνουά «Ι. Μπαλόγλου» στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του εφετινού ροστερ, οι οποίοι πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση έφτασαν στη νίκη με δύο γκολ του Καψάλη.

Με την ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ αγωνίστηκαν οι: Νομικός, Ευθυμιάδης, Παναγιωτίδης, Δίντσης, Τόσιος, Μποβάκης, Νίκου, Μαντώς, Καψάλης, Ντινόπουλος, Παντζαρτζίδης, Μτσεντλεσβίλι.