Logo

Ισόπαλη με Αλμωπό η Νάουσα

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο Δημ. Γήπεδο Εξαπλάτανου. Ήταν ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’, όταν από λάθος της άμυνας των Ναουσαίων, ο Ελευθεριάδης Λ. επωφελήθηκε και από πλάγια θέση πλάσαρε με την μπάλα να παίρνει παράξενη τροχιά αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα των «κυανόλευκων» γράφοντας το 1-0. Οι δυνατές μονομαχίες και το πάθος των παικτών των δύο ομάδων ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι, το οποίο είχε καλό ρυθμό. Η ομάδα του Δημ. Χριστοφορίδη έφτασε στην ισοφάριση στο 32΄ με γκολ του Κωτσόπουλου, όταν από εκτέλεση φάουλ με ωραίο άλμα νίκησε τους αμυντικούς της Αριδαίας και έστειλε την μπάλα στην δίχτυα του Μένιου. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργηθούν ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη η ομάδας της Νάουσας μπήκε καλύτερα και πίεσε έντονα την άμυνα του Αλμωπού, φτάνοντας σε τρείς περιπτώσεις στην επίτευξη τέρματος με δύο σουτ του Κωτσόπουλου και ένα του Ντινόπουλου, τα οποία όμως απέκρουσε σωτήρια ο Μένιος. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησε να ισορροπήσει με αντεπιθέσεις και μακρινά σουτ που δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Γρηγοριάδη. Στο 73΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι, όταν σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Κωτσόπουλος προσπάθησε να πάρει κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά στο καθαρό φάουλ που του έγινε δεν υποδείχθηκε πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ατσαμιδάκη.
Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του αγώνα, οι δύο τεχνικοί προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους, χωρίς να αλλάξει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης Γ.): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Θόρια, Σαμαρόπουλος, Πετρώφ, Πολύζος, Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Μεντί, Ελευθεριάδης Λ., Ιορδανίδης. Επίσης έπαιξαν οι: Πετρίδης, Χαρίσης, Μιχαηλίδης, Καραγιαννίδης, Μποζίνης, Γκάζι, Σιδηρόπουλος, Κουλάφι, Αναστασιάδης, Τσόλκας, Στογιαννίδης.

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ (Χριστοφορίδης Δ.): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τζιμογιάννης, Γιαννόπουλος, Περηφανόπουλος, Τούφας, Μουρατίδης, Χατζόπουλος, Νίκου, Κωτσόπουλος, Ντινόπουλος. Επίσης έπαιξαν οι: Νομικός, Τόσιος, Μαντώς, Μτσεντλεσβίλι, Παναγιωτίδης, Καψάλης, Δίντσης, Μποβάκης,

Το Σάββατο (16-9) σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου. Ώρα έναρξης 17:00.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb