Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα η Νάουσα (Video)

Παρότι αιφνιδίασε τον Αλμωπό η Νάουσα στην αρχή του αγώνα δεν δδεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και έχασε με σκορ 3-1 παρουσία 500 περίπου φίλων των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι ήταν καλό οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για ποδόσφαιρο και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ όταν στο 3′ ο Κυζιρίδης εκτέλεσε φάουλ ο Μένιος απέκρουσε δύσκολα και ο Κωτσόπουλος  με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1.

Το τέρμα αυτό πεισμωσε τους γηπεδούχους που πίεσαν και ανταμείφθηκαν με την γρήγορη ισοφάριση στο 15′. Σε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Λ.Ελευθεριάδης σούταρε από κοντά στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κριστιάνο Μεντί από κοντά στην επαναφορά έγραψε το 1-1. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο Αλμωπός είχε μια φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με την έναρξη του καθώς στο 47′ ο Ζώης Χαρίσης έγραψε το 2-1 και έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του που συνέχισε να πιέζει.

Στο 64′ ο Αλέξης Μεντής με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ γράφοντας το 3-1.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτητής:.Φωτιάδης (Τζιαμπάζης-Τζουβάρας) .

Οι συνθέσεις:

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Θόρια (72′ Αναστασιάδης), Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Γ.Ελευθεριάδης 53′ Πολύζος), Μεντής, Λ. Ελευθεριάδης (83′ Παπαγεωργίου), Μεντί (87′ Τσόλκας), Πετρίδης, Χαρίσης.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Παντζαρτζίδης (46′ Μαντώς), Μουρατίδης (80’Χατζόπουλος), Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος, Κυζιρίδης, Κωτσιόπουλος, Τόσιος, Μουρίκι (68′ Μιντσεσβίλι).

Πηγή: http://www.pellasports.gr