Πέρασαν και από την Χαλάστρα τα Τρίκαλα

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του έφυγε από τη Χαλάστρα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, που επιβλήθηκε του Καμπανιακού με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε από τα πόδια του Κίτσα στο 31ο λεπτό, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, χωρίς ωστόσο να πετυχαίνουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι δυο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μέγα Αλέξανδρο να έχει και πάλι την υπεροχή. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έχασε άλλη μια ευκαιρία με τον Κίτσα, ο οποίος πήρε την σέντρα από τον Βαφειάδη και με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Καμπανιακός : Μπόικος, Αλμπάνης, Αριζάνης (75′ Παπάζης), Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης (82′ Καρασαββίδης), Χατζηβασιλειάδης (63′ Ταχματζίδης), Κιβρακίδης (46′ Βλαχόπουλος), Μπιτζικόπουλος, Μπάλιος, Χουζούρης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Τσουλχάη, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κίτσας Γ., Κουκουράκης (65′ Βλάχος), Ζωγράφος (85′ Περπερίδης), Κιρκιλιανίδης (90′ Κίτσας Λ.), Ποτουρίδης (73′ Βαφειάδης).

Πηγή: www.mikriliga.gr