"Διπλό" της Αλεξάνδρειας στην Πιερία

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Αλεξάνδρεια. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, επικράτησε με 1-2 της ΑΕ Καρίτσας στην Πιερία. Η Αλεξάνδρεια προηγήθηκε με 0-2 και οι γηπεδούχοι μείωσαν επτά λεπτά πριν την λήξη.

Αγωνιστικά, η Αλεξάνδρεια άνοιξε το σκορ στο ξεκίμημα του ματς με κοντινό σουτ του Μπενίσκου, μετά από γύρισμα του Κούμπουλα. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο πετυχαίνοντας γκολ απο τα ...αποδυτήρια. Σε γύρισμα του Κούμπουλα απο αριστερά μέσα στην περιοχή του Τσιλεγκερίδη, ο Μπενίσκος θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Στο 8' ο Καρακούτσης απόκρουσε σουτ του Μαυρίδη και στο 21' απόκρουσε κτύπημα πέναλτι του Κυρτέγου (πέναλτι σε χέρι του Μπενίσκου).

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση και αρκετές φάσεις, όπως στο 27' σουτ του Κωστόπουλου από καλή θέση κατέληξε άουτ και στο 30' την ίδια τύχη είχε και σουτ του Μαυρίδη.

Στο 27΄ο Κωστόπουλος απο καλό σημείο και μετά απο γύρισμα του Μαυρίδη, θα βρεί με σούτ την μπάλα πολύ φαλτσαριστά, με αποτέλεσμα να περάσει άουτ σε μια ακόμη μεγάλη φάση για την ομάδα του Χρήστου Χασιώτη.

Στο 30΄ο Μαυρίδης θα μπεί απο πλάγια μέσα στην περιοχή του Καρακούτση και θα βιαστεί να σουτάρει απο καλό σημείο, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Στο 38΄ η Αλεξάνδρεια απείλησε με σουτ του Μυλωνά, αλλά ο τερματφύλακας Τσιλιγκερίδης απόκρουσε με τα πόδια.

Στο δεύτερο μέρος, η Αλεξάνδρεια διπλασίασε τα γκολ της στο 60'. Ο Μπενίσκος πέρασε με όμορφο τακουνάκι την μπάλα στον Κούμπουλα και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έγραψε το 0-2.

Η Καρίτσα συνέχισε να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς και είχε ένα σουτ του Κυρτέγου στο 62' που κατέληξε άουτ και ένα σουτ του Μαυρίδη στο 64' που χτύπησε στο δοκάρι.

Το τελικό 1-2 σημειώθηκε στο 83' με δυνατό σουτ του Βασιουρή μέσα από την περιοχή.

ΑΕ Καρίτσας (Χασιώτης): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης, Μπέης (75΄Λυκούργος), Κυπαρίσσης (70΄Αντωνιάδης), Κυρτέγος, Κωστόπουλος (78΄ Βασιουρής)

Αλεξάνδρεια (Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Κούμπουλα (74 ΄ Πιπιλιάρης), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Καρατζάογλου (89΄Τριανταφυλλόπουλος), Μυλωνάς (85΄Δαδάκος)