Ένα γκολ ήταν αρκετό στη Νάουσα που έχασε ευκαιρίες

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στην φετινή της συγκομιδή η Νάουσα. Με γκολ του Κωτσιόπουλου στο 38', επικράτησε του Κιλκισιακού με 1-0. Αγωνιστικά η Νάουσα ήταν καλύτερη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. 

Η Νάουσα είχε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ. Στο 5' ο τερματοφύλακας του Κιλκισιακού απόκρουσε σουτ του Γιαννόπουλου και στο 6' η Κεφαλιά του Τζημογιάννη μετά το κόρνερ κατέληξε άουτ. Στο 7', μετά από σέντρα του Κωτσιόπουλου, ο Τούφας έκανε το σουτ μέρα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 8' ο Ντινόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Κολιοφούκος απόκρουσε. 

Στο 30' σε σέντρα σουτ του Ραφαελίδη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Το σκορ άνοιξε στο 38' ο Κωτσόπουλος με πλασέ σε αντεπίθεση της Νάουσας. 

Στο 42' σε νέα αντιπίθεση της Νάουσας, ο Κολιοφούκος νίκησε τον Κωτσόπουλο. 

Στο δεύτερο μέρος, στο 70' ο Κιλκισιακός είχε καλό σουτ του Δρόσου άουτ ενώ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Τζημογιάννης έδιωξε. 

Στις καθυστερήσεις η Νάουσα είχε δοκάρι σε σουτ του Μτσεντλισβίλι.

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Στεφανόπουλος, Σιμογιάννης, Γιανόπουλος, Μουρατίδης (25 Μουρίκι), Τόσιος, Τούφας, Κυζιρίδης (73′ Μαντώς), Κωτσόπουλος (85′ Χατζόπουλος), Ντινόπουλος (68′ Μτσεντλισβίλι).

Κιλκισιακός: Κολιοφούκος, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (46′ Καρασίμος), Μπελίτσας (46′ Νικολαϊδης), Λογγινίδης, Πιπερτζής, Μοσχάκης, Καθάριος.