Νάουσα: "Ανεπαρκής ο διαιτητής κ. Πανυτσίδης"

Παράπονα από την απόδοση του διαιτητή Πανυτσίδη έχει η Νάουσα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Δυστυχώς, παρά το νικηφόρο και δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, οφείλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τη διαιτησία του κ. Πανυτσίδη στο σημερινό αγώνα με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Σε έναν αγώνα όπου οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων είχαν τη διάθεση να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους, ο κ. Πανυτσίδης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις λανθασμένες αποφάσεις και τα άστοχα σφυρίγματά του, θέλησε από «άρχων του αγώνα» να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ευτυχώς, οι ποδοσφαιριστές δεν παρασύρθηκαν από τα λάθη του και κράτησαν υψηλά το επίπεδο του αγώνα. Ασφαλώς τα διαιτητικά λάθη συμβαίνουν και ως έναν βαθμό είναι ανθρώπινα. Όταν όμως, είναι συνεχή και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τότε ο διαιτητής είναι ανεπαρκής να διευθύνει αγώνες και μάλιστα εθνικών πρωταθλημάτων.

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση των αρμοδίων οργάνων να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχουν παρόμοιες διαιτησίες που προκαλούν το φίλαθλο αίσθημα και δεν βοηθούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σταθερή αξία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ είναι το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με πρωταγωνιστές μόνο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές".