Εντός έδρας ήττα από τον Αλμωπό για τα Τρίκαλα

Ένα παιχνίδι που δεν προσφερόταν για καρδιακούς έγινε στα Τρίκαλα Ημαθίας όπου ο Αλμωπός χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας με σκορ 1-0 του τοπικού Μέγα Αλεξάνδρου και συνεχίζει την εκπληκτική φετινή του πορεία.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τους γηπεδούχους να στέκονται καλύτερα στο πρώτο μέρος να δημιουργούν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των αντιπάλων χωρίς αποτέλεσμα όμως, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 44´ όταν κεφαλιά του Αλέξη Μεντή βρήκε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 67′ λόγω αποβολής του Δημήτρη Πετκάκη και δειλά δειλά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ψάχνουν το γκολ και η αναμέτρηση πήρε φωτιά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Αλμωπό να φτάνει στο γκολ στο 87′ όταν ο Σενεγαλέζος επιθετικός Κριστιάνο Μεντί βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζώη Χαρίση και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 .

Από εκεί και πέρα στον χρόνο που απέμεινε οι γηπεδούχοι πίεσαν έντονα για την ισοφάριση όμως βρήκαν απέναντι τους τον εκπληκτικό Σίμο Μένιο καθώς ο πορτιέρο του Αλμωπού όρθωσε το ανάστημα του λέγοντας όχι αρχικά σε εκτέλεση πέναλτι(χέρι του Πετρόφ) του Γιώργου Κίτσα στο 90+1′ αρχικά και σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Κουκουράκη στο 90+ 3′ στο παραθυράκι της εστίας του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κριστιάνο Μεντί του Αλμωπού και ο Κίτσας Ε. του Μ. Αλέξανδρου.

Διαιτητές Πολυχρονίου -Πρεσπάρης-Σιδερίδης(Καστοριάς).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (88′ Βαφειάδης), Κίτσας Λ., Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Κουκουράκης, Ζωγράφος (84′ Ποτουρίδης), Κίτσας Γ., Ζαχαριουδάκης (4′ λ.τ. Καπετάνος / 64′ Τερζής), Παρσόπουλος

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Κιουλτζόπουλος (81′ Γκάζι), Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Χαρίσης, Ελευθεριάδης Λ. (81′ Τσόλκας), Πολύζος, Μεντής (78′ Αναστασιάδης), Θόρια, Μεντί, Παπαγεωργίου.

Πηγή: https://www.pellasports.gr