Έχασαν στην εκπνοή τα Τρίκαλα από τον Πιερικό

Την ήττα στην εκπνοή του ματς γνώρισε στην Κατερινή από τον Πιερικό ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Οι Ημαθιώτες που βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς, βρήκαν το δρόμο για την ισοφάριση αλλά δέχθηκαν τέρμα στο τέλος του αγώνα και έχασαν με 2-1.

Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 9'. Ο Κραγιόπουλος έκανε ένα δυνατό σκαστό σουτ από πολύ μακριά, αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων και έγραψε το 1-0.

Στο 25' οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ. Μετά από κόρνερ του Κτιστόπουλου, ο Καρτσαμπάς έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αργυρόπουλου.

Στο 31′ είχαμε την πρώτη απειλή των Τρικάλων. Μετά από σέντρα του Κίτσα, κεφαλιά του Ζωγράφου πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 44′ ο Κτιστόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία ότι έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την περιοχή αλλά σούταρε σε κενή εστία πάνω από τα δοκάρια.

Στις αρχές του β' μέρους, ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Κανταρτζής με δεύτερη κίτρινη.

Στο 62' τα Τρίκαλα έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κίτσας με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ποτουρίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πιερικός πίεσε για το γκολ της νίκης. Στο 84' ο Κοκονίζι με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι των Τρικάλων, ο Γκουντρουμπής που πήρε την μπάλα έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ, όμως ο Αργυρόπουλος παραχώρησε κόρνερ.

Στο 89′ παραλίγο να Τρίκαλα να σημειώσουν δεύτερο γκολ και να "κλέψουν" τη νίκη όταν διαγώνιο σουτ του Καπετάνου να πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπατολίκα.

Στο 90' ο Πιερικός σημείωσε το γκολ της νίκης. Ο Κοκονόζι με διαγώνιο σουτ από δεξιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου, κάνοντας το 2-1.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης (77′ Κοκονόζι), Τουλίκας, Κανταρτζής, Ουατταρά (25′ λ.τ. Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (58′ Παραφέστας), Σαμανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: (Γιώργος Ντάμτσιος): Αργυρόπουλος, Δ. Συμπεθέρης, Βλάχος (75′ Λαγδάρης), Τσουλχάη, Τερζής, Ταταρίδης, Ποτουρίδης (77′ Καπετάνος), Κοκοράκης (62′ Βαφειάδης), Ζωγράφος, Γ. Κίτσας, Α. Παρσόπουλος (82′ Ευθυμίου).