Ήττα στα...σημεία για την Αλεξάνδρεια

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και τον Μακεδονικό, όπου οι «πράσινοι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Συγκεκριμένα, ο Παπαποστόλου έδωσε τη λύση για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61ο λεπτό, μετά από χέρι του Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν ελαφρώς την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία του Μακεδονικού.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Μακεδονικό να βρίσκει πιο εύκολα χώρους και να παίρνει «κεφάλι» στο σκορ με τον Παπαποστόλου, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61ο λεπτό. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, λίγο αργότερα (73’), αφού ο Ραχήμ εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Γουμάγιας απέκρουσε. Στο 93ο λεπτό ο Σκλιοπίδης επιχείρησε σουτ από τη γραμμή της περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γουμάγια.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Καρακούτσης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Σκοπελίτης(67’Ραχίμ), Αργυρίου, Μυλωνάς(72’ Κουμπούλα), Δημητρακόπουλος(65’ Καρατζάογλου), Μπενίσκος.

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Βόσδου, Παντεκίδης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Τσουκάνης, Ηλιόπουλος(88’ Βοσνιάδης), Γαρύφαλος(63’ Μπουλγκουρίδης), Κανούλας(72’ Ζαφειρίδης), Ποκόνγκ(81’ Στασινόπουλος), Παπαποστόλου.

Πηγή: http://www.mikriliga.com 

Φωτο: http://www.alexandreia-gidas.gr