Έλυσε την συνεργασία με Χριστοφορίδη η Νάουσα

Με απόφαση της διοίκησης λύθηκε σήμερα (30-11) η συνεργασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη. Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, ευχαριστεί τον κ. Χριστοφορίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαβορί θεωρείται ο κ. Ντίτσιος ο οποίος ήταν και πέρσι στη Νάουσα.

Κατά τα λοιπά, με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δημ. Σταδίου Νάουσας ξεκίνησε σήμερα (30-11) η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, με τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή κ. Γιώργου Σγούρδα. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης και οι υπόλοιποι πρόγραμμα με ασκήσεις ταχυδύναμης και τακτικής. Επίσης για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ο Γρηγόρης Κυζιρίδης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Δημ. Γήπεδο Έδεσσας, Κυριακή 3-12, ώρα έναρξης 15:00) ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Σιδερίδης Βασίλειος (ΕΠΣ Καστοριάς) με βοηθούς τους κ.κ. Φαλτάκα Θεοδόση και Τέγο Στέφανος (ΕΠΣ Καστοριάς).