Έχασε στον Μακεδονικό η Βέροια αλλά δικαιούνταν την ισοπαλία

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό η Βέροια. Η "Βασίλισσα" βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη μπήκε πιο επιθετική, δημιούργησε ευκαιρίες, έφτασε στην ισοφάριση αλλά δέχθηκε στο...καπάκι το δεύτερο γκολ. Στην εκπνοή οι Βεροιώτες είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το...κέφι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και με λίγες φάσεις στις δυο περιοχές αλλά ο Μακεδονικός πήρε προβάδισμα. Στο 34' ο Ρένο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του τριανταφυλλίδη και άνοιξε το σκορ. Δυο λεπτά νωρίτερα, ο Ρένο πάλι άγγιξε το γκολ, όταν μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της Βεροιώτικης άμυνας αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της επιθετικά. Ένα σουτ του Κανούλα έξω από την περιοχή ήταν η μόνη απειλή της, το οποία πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε επιθετικά και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για ισοφάριση. στο 51' κεφαλιά του Βεργώνη πέρασε άουτ, στο 53' σουτ του Σκαθαρούδη κατέληξε στην αγκαλιά του Γουμάγια και στο 54' σουτ από κοντά απόκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 72' η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από μια φάση διαρκείας, ο Μυλωνάς πήρε "ριμπάουντ" μετά από απόκρουση του Γουμάγια κι έγραψε το 1-1.

Στο 76' ο Μακεδονικός πήρε ξανά προβάδισμα. Σε μια αντεπίθεση, ο Γαρύφαλος έβγαλε μπροστά τον Τσουκάνη και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον Μπλατσιώτη.

Στο 90' η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μυλωνά ο οποίος έκανε το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγια, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιαμπάζης, Γαρύφαλος, Ρένο, (82' Αγγελούδης) Τριανταφυλλίδης (78' Κρυστάλης), Τσουκάνης, Καρλόπουλος (85' Δήμου), Μούσα (71' Μπαρντούσι), Ζαφειρίδης, Δούμας, 

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουρατίδης, Τσότρας (66" Μυλωνάς), Μαραγκός, Μούχαλης, Μπλέτσας (84' Ιωάννου), Βεργώνης, Κυριακίδης (87' Μισαηλίδης) Σκαθαρούδης, (61' Τσινόπουλος) Κανούλας, Μπλέτσας. 

Αποτελέσματα

ΑΠΕ Λαγκαδά-ΠΑΟ Κουφαλίων  2-1
ΠΟ Τρίγλιας-Αλμωπός Αριδαίας 3-0
Ερμής Αμυνταίου-Άρης Παλαιοχωρίου 1-2
Μακεδονικός-Βέροια 2-1
Νίκη Αγκαθιάς-Ολυμπιακός Κυμίνων 1-1
ΑΣ Γιαννιτσά-Μελιτέας Μελίτης 4-0
Εδεσσαϊκος-Αγροτικός Αστέρας 2-1

Βαθμολογία

1 ΠΟ Τρίγλιας 6
2 ΑΠΕ Λαγκαδά 4
3 Εδεσσαϊκός 4
4 Νίκη Αγκαθιάς 4
5 ΑΣ Γιαννιτσά 3
6 Άρης Παλαιοχωρίου 3
7 Βέροια 3
8 Αλμωπός Αριδαίας 3
9 Μακεδονικός 3
10 Ολυμπιακός Κυμίνων 2
11 Αγροτικός Αστέρας 1
12 Ερμής Αμυνταίου 1
13 Μελιτέας Μελίτης 1
14 ΠΑΟ Κουφαλίων 0

Επόμενη αγωνιστική 3η
ΠΑΟ Κουφαλίων-Αλμωπός Αριδαίας
Άρης Παλαιοχωρίου-ΑΠΕ Λαγκαδά
Βέροια-ΠΟ Τρίγλιας
Ολυμπιακός Κυμίνων-Ερμής Αμυνταίου
Μελιτέας Μελίτης-Μακεδονικός
Αγροτικός Αστέρας-Νίκη Αγκαθιάς
Εδεσσαϊκος-ΑΣ Γιαννιτσά