Άργησε να ξυπνήσει η Βέροια - Ισόπαλη με τα Κουφάλια, μπορούσε και νίκη

Ισόπαλο 2-2 έληξε το εκτός έδρας ματς της Βέροιας με τα Κουφάλια. Η "Βασίλισσα" παρουσιάστηκε πολύ νωθρή και χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 για να ξυπνήσει. Οι παίκτες της προσπάθησαν και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ αλλά παρά τις ευκαιρίες, δεν ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια δεν βρήκε ρυθμό. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δεν κατόρθωσε όμως να κάνει αισθητή την παρουσία της επιθετικά και το χειρότερο βρέθηκε να χάνει και με 1-0. Μόλις στο 18', τα Κουφάλια με απευθείας χτύπημα φάουλ του Λιόντα, άνοιξαν το σκορ.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Βέροια στις αρχές του β΄ μέρους. Στο 50' τα Κουφάλια κέρδισαν φάουλ. Ο Γιαννουπλάκης το εκτέλεσε και ο Ανδρέου με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 71' η Βέροια επέστρεψε στο ματς. Ο Τσικόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Καζανά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Η Βέροια συνέχισε την προσπάθεια για δεύτερο γκολ και στο 80' ισοφάρισε. Ο Τσικόπουλος εκμεταλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και από κοντά έγραψε το 2-2.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η "Βασίλισσα" έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία αναζήτησε το γκολ της νίκης. Στο 86' ο Κανούλας από πολύ κοντά σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 88' Κανούλας, Ζυγκερίδης και Μυλωνάς απέτυχαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, στην μεγαλύτερη ευκαιρία της Βέροιας.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Τζιουβάρας, Βογδόπουλος)

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Κασαπίδης, Χαραλαμπίδης (52' Καζάνας), Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Ανδρέου, Λιόντας, Γιαννουπλάκης (63' Αγτζίδης), Γολιδόπουλος, Ατζαμιδάκης, Χατζής (76' Πολίτης), Παπαοικονόμου (70' Υψηλός).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος (46' Μυλωνάς), Τσουλχάι (52 Ιωάννου), Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (68' Κανούλας), Βεργώνης, Κυριακίδης, Μπακάλης (52' Ζυγκερίδης), Τσικόπουλος.

Αποτελέσματα

ΠΑΟ Κουφαλίων – Βέροια 2-2
Ολυμπιακός Κυμίνων – Άρης Παλαιοχωρίου 0-1
Μελιτέας Μελίτης – Αλμωπός Αριδαίας 0-3
Αγροτικός Αστέρας – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0
Εδεσσαϊκός – ΠΟ Τριγλίας 4-1
Γιαννιτσά – Ερμής Αμυνταίου 1-0
Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικός 1-1

Βαθμολογία

  1. Άρης Παλαιοχωρίου 12
  2. Νίκη Αγκαθιάς 11
  3. Τρίγλια 10
  4. Γιαννιτσά 9
  5. Αλμωπός Αριδαίας 8
  6. Εδεσσαϊκός 7
  7. Μακεδονικός 7
  8. Λαγκαδάς 7
  9. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 7
  10. Βέροια 6
  11. Μελιτεύς Μελίτης 4
  12. Ολυμπιακός Κυμίνων 3
  13. Ερμής Αμυνταίου 2
  14. ΠΑΟ Κουφαλίων 2

Επόμενο αγωνιστική (4/11) 3μμ

Ολυμπιακός Κυμίνων - ΠΑΟ Κουφαλίων
Βέροια - Μελιτεύς Μελίτης
Άρης Παλαιοχωρίου - Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου
Αλμωπός Αριδαίας - Εδεσσαϊκός
Λαγκαδάς - ΑΣ Γιαννιτσά
ΠΟ Τρίγλιας - Νίκη Αγκαθιάς
Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός