Πρώτος "τελικός" για την Βέροια την Κυριακή

Μπορεί να έχασε την περασμένη εβδομάδα στο Παλαιοχώρι, συνεχίζει όμως να κρατά την τύχη στα χέρια της η Βέροια. Με νίκες, αύριο Κυριακή επί του Ολυμπιακού Κυμίνων και μια εβδομάδα αργότερα στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα, η Βέροια επιτυγχάνει τον στόχο της και κόβει πρώτη το νήμα της φετινής κούρσας στον 2ο όμιλο της Γ' εθνικής. 

Αρχής γενομένης από αύριο Κυριακή, η Βασίλισσα έχει δυο ματς μπροστά της που πρέπει να τα κερδίσει. Ο αυριανός αντίπαλος όχι μόνο δεν τρομάζει, αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες ο ηλεκτρονικός πίνακας του σταδίου πρέπει να δείχνει στο τέλος ένα σκορ πολλα-λίγα. Επειδή όμως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και κάθε λάθος σε αυτή την φάση είναι μοιραίο, το ματς πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τελικός για να μην υπάρξουν απρόοπτα. 

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της Βέροιας την Κυριακή δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Μουχάλη, τον Μυλωνά που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον τραυματία Ιωάννου.

Την αποστολή της Βέροιας αποτελούν οι:Μπλατσιώτης, Πάντος, Βεργώνης, Ζούρκος, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ταϊρης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας, Μεληκιώτης, Λεφίδης, Τρούπκος, Βασίλτσης.

Τέλος, η είσοδος στο παιχνίδι με τα Κύμινα είναι ελεύθερη.