Ένα βήμα πριν την κατάκτηση της πρωτιάς η Βέροια - Εύκολη νίκη επί των Κυμίνων (φωτογραφίες, βίντεο)

Νικηφόρος ήταν ο πρώτος "τελικός" για την Βέροια. Με πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και δυο γκολ, επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Κυμίνων. και θέλει άλλη μια νίκη στο τελευταίο ματς στον Εύοσμο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Η Βέροια κυριάρχησε τον αγωνιστικό χώρο από την αρχή. Έψαξε ένα γρήγορο γκολ και δημιούργησε πολλές τελικές φάσεις για γκολ. Είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά σημείωσε και δυο γκολ, χωρίς να κινδυνεύσει σε καμιά φάση.

Στο 4' είχαμε κεφαλιά άουτ του Κανούλα από καλή θέση ενώ στο 6' καλό διαγώνιο σουτ του Χαντζάρα έξω από την περιοχή αποκρούστηκε. 

Στο 8' είχαμε σουτ του Κανούλα μέσα από την περιοχή που απόκρουσε σε κόρνερ ο Μπαϊμάκης, ενώ στην συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του Βεργωνη αποκρούστηκε και πάλι από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Στο 13' Νερσεσιάν και Μπαϊμάκης δεν συνεννοήθηκαν σωστά, ο Χατζάρας έβαλε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 15΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα, ο Ζούρκος έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Μετά το ημίωρο η Βέροια σημείωσε δυο γκολ. Στο 34' μετά από κόρνερ του Μπλέτσα από δεξιά, ο Ταϊρης πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και έπιασε την κεφαλιά, ο Μπαϊμάκης μπλόκαρε την μπάλα αλλά αλλά ο επόπτης έδειξε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή και ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ στην Βέροια.

Στο 38' η Βέροια έγραψε το 2-0. Μετά από κόρνερ του Σκαθαρούδη από δεξιά, ο Βεργώνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαραγκός με ωραίο ανάποδο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια είχε άλλη μια καλή φάση. Στο 41' μετά από κόρνερ του Μπλέτσα από δεξιά, ο Βεργώνης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αλλά η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο.

Στο 58' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά, με κεφαλιά από καλή θέση του Ρακαβίνα έπειτα από κόρνερ, αλλά ο Κοντογουλίδης απόκρουσε. 

Η Βέροια έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ στο 77', όταν ο Μεληκιώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος αντιπάλου, έκλεψε τη μπάλα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας των Κυμίνων μπλόκαρε. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπυριάδης (Τζουβάρας και Βογδόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κανούλας (64' Μελικιώτης), Σκαθαρούδης (80' Βασίλτσης), Χαντζάρας (74' Τσικόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαϊμάκης, Νερσεσιάν, Τρικαλινός (69' Πολιανίδης) , Τσακίρης, Ρακαβίνας, Αυγέρος, Τσελέπης (55' Μαραντίδης), Κλάπης (46' Βαταμίδης), Καμπερι, Καράμπελας, Αμανατίδης (55' Πάρρας).

Αποτελέσματα

Αμύνταιο - Αγκαθιά 0-1
Κουφάλια - Μακεδονικός 1-0
Τρίγλια - Γιαννιτσά 3-1
Παλαιοχώρι - Μελίτη 2-0
Λαγκαδάς - Εδεσσαϊκός 0-3
Αλμωπός - Αγροτικός Αστέρας 3-0
Βέροια - Ολυμπιακός Κυμίνων 2-0

Βαθμολογία

1 Βέροια 54
2 ΠΟ Τρίγλιας 52
3 Άρης Παλαιοχωρίου 51
4 Αγκαθιά 50
5 Εδεσσαϊκός 44
6 Αλμωπός Αριδ. 42
7 Μακεδονικός 36
8 Αγροτικός Αστ. 34
9 ΑΣ Γιαννιτσά 34
10 ΠΑΟ Κουφαλίων 21
11 Ολυμπιακός Κυμ. 19
12 Μελιτέας Μελίτης 18
13 ΑΠΕ Λαγκαδά 13
14 Ερμής Αμυνταίου 12