Μουχάλης: «Χρονιά εφαλτήριο»

Η Βέροια κατόρθωσε να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος ήταν η άμεση επιστροφή της σε μεγαλύτερη βαθμίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια, με την αναδιάρθρωση ουσιαστικά είναι να σαν να μην ανεβαίνει κατηγορία, αλλά τουλάχιστον εστάλη το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Βέροια υπάρχει ξανά.

Λειτουργεί και μάλιστα με επιτυχία, όπως αποδείχθηκε τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά.

«Ηταν συνδυασμός γεγονότων. Ολοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να έρθει η άνοδος», δηλώνει στη Metrosport ο Στέργιος Μουχάλης και συνεχίζει. «Κλειδί για την άνοδο κατά την άποψη μου ήταν η θέληση και η αποφασιστικότητα. Επίσης, αποδείχθηκε κομβική η έλευση του νέου προπονητή. Εδωσε ψυχολογία, ενώ σε τακτικά κομμάτια φάνηκε στο γήπεδο με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις ότι η επιλογή ήταν πετυχημένη και η προσπάθεια ήταν συλλογική».

«Σωστή επιλογή»

Ερωτηθείς για την απόφασή του να παίξει στη Βέροια, αλλά και για την επιλογή του την περασμένη χρονιά, ο 22χρονος ακραίος αμυντικός σημείωσε με νόημα.

«Τώρα, που ολοκληρώνεται η χρονιά, αποδείχθηκε στην πράξη ότι έκανα σωστή επιλογή. Θεωρώ θα λειτουργήσει σαν εφαλτήριο. Προσπάθησα να βοηθήσω και να βοηθηθώ μέσα από την παρουσία μου».

Βέβαια, για τη Βέροια υπάρχει και η υποχρέωση του Κυπέλλου, αφού παίζει το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας για τον τελικό στην Ε.Π.Σ. Ημαθίας. «Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα, ότι ευκαιρία και τίτλος παρουσιάζεται, πρέπει να τα κατακτά», δήλωσε ο Μουχάλης για την ευκαιρία ενός νέου τίτλου.

Πηγή: www.metrosport.gr