Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το Ιωνικός - Βέροια

Θα μπορούσε η Βέροια να φύγει νικήτρια από τη Νίκαια δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης. Μεταξύ τω άλλων δήλωσε:

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο. Απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και κόσμο, η οποία δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα.

Είναι σπουδαίο να βλέπεις μετά το τέλος του αγώνα και μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα, τους παίκτες με σκυμμένα κεφάλια στα αποδυτήρια. Είχαμε ένα πρώτο 20λεπτο με πολλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα τέρμα, μετά ισορρόπησε ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι ευκαιρίες με πιο κλασική του Πασά και με συνεχή κατοχή της μπάλας, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές, όμως δεν καταφέραμε. Πήραμε ωστόσο έναν πολύτιμο βαθμό και μάλιστα αυτός ήρθε να αποδείξει ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα.

Είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος για τη συνέχεια. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά μ’ αυτό τον τρόπο που δουλεύουμε και να καταλάβουν τα παιδιά ότι ένας είναι ο δρόμος, αυτός της καθημερινής βελτίωσης, για να φέρουμε την «Βασίλισσα» εκεί που αξίζει».

Από την άλλη, ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Αρναούτης σημείωσε: "Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που από την αρχή της χρονιάς ο στόχος της ήταν υψηλός, σε αντίθεση με την δική μας ομάδα. Τελικά με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, κάνοντας έναν απολογισμό, μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να ήμαστε και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γι’ αυτό".