Αποφασισμένη για νίκη κόντρα στον επικίνδυνο Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια

Με στόχο να συνεχίσει σε νικηφόρο μονοπάτι, θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου, στις 3μμ, η Βέροια. Μετά την εκτός έδρας επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής, η "Βασίλισσα" έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει άλλη μια νίκη και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της.

Αγωνιστικά, μόνο μια απουσία έχει ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο Σιμόνι είναι τιμωρημένος και θα δει το ματς από την κερκίδα. Αντίθετα, επιστρέφει ο Πασάς που απουσίασε στην Ρόδο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι. Στην αποστολή ο κ. Γεωργιάδης συμπεριέλαβε τους: Μπλατσιώτη, Βοσνιάδη, Μουχάλη, Μπλέτσα, Πεταυράκη, Χατζάρα, Μαραγκό, Τσιμόπουλος, Στάμου, Ταΐρη, Πολύζο, Μεληκιώτη, Βεργώνη, Μανιώτη, Ζούρκο, Κανούλα, Πέντα, Πασά, Λεφίδη.

Γεωργιάδης: "Άλλη μια πρόκληση"

Μιλώντας για το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο τεχνικός της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης σχολίασε: «Μετά από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη Ρόδο αντιμετωπίζουμε  άλλη μια πρόκληση σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της football league. Προετοιμαστήκαμε να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και ευελπιστούμε με την συμπαράσταση του κόσμου μας να πετύχουμε το στόχο μας!».