Γεωργιάδης: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια"

Ικανοποιημένος ήταν μετά το ματς ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης. Στις δηλώσεις του σημείωσε ότι μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν ισορροπημένο, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Βέροια δικαιούνταν να πετύχει ένα και παραπάνω τέρματα και να δημιουργήσει περισσότερη ασφάλεια απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή στο να παίξει σε άδειους χώρους, στην κόντρα επίθεση.

Σημείωσε ακόμη ότι στο δεύτερο ημίχρονο είπε στα παίκτες να ξεχάσουν τις ευκαιρίες που έχασαν και εστιάσουν και πάλι την προσοχή τους στην τακτική τους σκέψη και αν μπορέσουν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και να τελειώσουν το παιχνίδι. "Ο αντίπαλος έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να φτάσει κάποιες φορές στην εστία μας. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αρχίσαμε να πάλι να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να φτάσουμε σε τρεις, τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες ενώ το σκορ ήταν 1-0" είπε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: "Θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία νίκη και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα απολογισμό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα".

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να αποκτηθούν οι Νίκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Πολίτης ενώ για τους παίκτες που φεύγουν είπε ότι έγινε μια κουβέντα με τον Αλέξανδρο Ζούρκο για να βρει ομάδα είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος.

Από την άλλη πλευρά, ο Σούλης Παπαδόπουλος σημείωσε ότι οι παίκτες του έχασαν την συγκέντρωσή τους μετά το γκολ διαμαρτυρόμενοι για οφσάιντ. "Χάσαμε την ηρεμία μας και νομίζω ότι η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς. Ίσως να πετύχαινε και ένα δεύτερο γκολ. Εμείς διαμαρτυρόμαστε πιο πολύ για το γκολ που δεχθήκαμε. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες, ηρεμήσαμε και στο δεύτερο νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί και πιστεύω πως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Ήμασταν μια καλή ομάδα και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ".