Ήττα σοκ για την Βέροια

Ήττα σοκ γνώρισε η Βέροια από την Καβάλα. Η "Βασίλισσα" δεν κατάφερε να πιάσει απόδοση γύρω από τα γνωστά της στάνταρ και ηττήθηκε με 0-2 από την μαχητική Καβάλα.

Στο πρώτο μέρος οι ομάδες ήταν φλύαρες. Η Βέροια είχε μια άκαρπη υποροχή και δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις που θα φέρουν τους επιθετικούς της σε θέσεις εκτέλεσης. Μια φάση του Πασά στο 15' ήταν η καλύτερη επιθετική στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος που εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από την άλλη, η Καβάλα μπορεί να μην προβλημάσιστε την Βέροια με την απόδοσή της, έφτασε όμως δυο φορές σε θέση για γκολ. Στο 38' ο Παπαδόπουλος, μετά από μπαλιά "τρύπα" βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βοσνιάδη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε. Στο 42' ο Σκαθαρούδης μπήκε από δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ αλλά πάλι ο Βοσνιάδης απόκρουσε. 

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια συνέχισε να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην διάσπαση της αντίπαλης άμυνας και είχε δοκίμασε να απειλήσει με σουτ του Πολύζου στο 49' και του Πασά στο 58' αλλά και οι δυο προσπάθειες κατέληξαν άουτ. Και σαν να μην έφτανε το πρόβλημα στο σκοράρισμα, η Βέροια βρέθηκε πίσω στο σκορ από εκτέλεση στημένης φάσης. 

Στο 59' η Καβάλα εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον Παπαδόπουλο, ο Γαβριηλίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 68' η Καβάλα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2. Ο Στάμου γλίστρησε κι έχασε την μπάλα, ο Μαϊδανός βγήκε μόνος και πλάσαρε άουτ.

Στο 73' η Βέροια βρέθηκε σε θέση για γκολ με τον Μουχάλη, όμως ο παίκτης της Βέροιας σπρώχτηκε από πίσω και το τελείωμά του δεν ήταν το επιθυμητό. Η Βέροια ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 83' η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν μετά από σέντρα του Σιμόνι, ο Κανούλας έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις η Καβάλα κέρδισε πέναλτι όταν ο Ταίρης τράβηξε τον Μαρκόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόπουλος και σημείωσε το 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάς (Ψύλλος, Αρμακόλας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Ταϊρης, Ζούρκος, Πέντα (54' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι.

ΚΑΒΑΛΑ: Δημιζάς, Καζαντζίδης, Παπαστεργιανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Θωμαϊδης, Στίκας, Μαϊδανός (77' Αρναούτογλου), Παπαδόπουλος (87' Κουτσούμπας), Σκαθαρούδης (69' Ορφανίδης).

View this gallery on Flickr