Καντιμοίρης: «Πιο επιθετική η Βέροια» - Κάμπορα: «Χρειαζόμαστε συνοχή»

kantimoiris best team1

Ο Γιώργος Καντιμοίρης τόνισε πως η Βέροια θα είναι πιο επιθετική την εφετινή σεζόν συγκριτικά με πέρυσι. Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε στην κάμερα του Novasports, πως η Ξάνθη είναι μια δύσκολη αντίπαλος για την ομάδα του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την πρεμιέρα του εφετινού πρωταθλήματος: «Σίγουρα η αρχή είναι δύσκολη. Είναι μια καινούργια χρονιά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δείξουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία. Αν καταφέρουμε, που πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για τη συνέχεια».

Για την Ξάνθη: «Δε σημαίνει τίποτα που η Ξάνθη πέρυσι έπαιξε στα μπαράζ. Κάθε χρονιά είναι καινούργια. Έχουμε παίξει και φιλικό με την Ξάνθη και είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ένα καινούργιο προπονητή και θα γίνει πιστεύω ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Για τη Βέροια: «Σίγουρα θα είναι μια πιο επιθετική ομάδα. Έχουν έρθει αξιόλογα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι παλιοί να τους βοηθήσουμε και να δείξουν και αυτοί το ταλέντο τους».

Κάμπορα: «Χρειαζόμαστε συνοχή»

Ο Χαβιέ Κάμπορα εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τα όσα συνάντησε στη Βέροια κατά την άφιξή του και τονίζει πως αυτό που λείπει από την ομάδα του είναι η συνοχή. Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στην κάμερα του Novasports για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τους στόχους του, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά, ο Κάμπορα τόνισε:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη νέα ευκαιρία που μου δίνεται, για να έρθω εδώ και να αγωνιστώ στην Ελλάδα».

Για το αν θα βάλει και φέτος πολλά γκολ: «Αυτό ελπίζω και για αυτό ήρθα εδώ. Για αυτό δουλεύω».

Για την παρουσία Ισπανόφωνου προπονητή στη Βέροια: «Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα, όμως μπορώ και συνεννοούμαι κάπως με τα ελληνικά. Μπορώ και καταλαβαίνω αρκετά, λέω κάποιες λέξεις. Ένας ακόμα στόχος λοιπόν, πέρα από το ποδόσφαιρο, είναι να μάθω και τη γλώσσα».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Είναι μια καλή έκπληξη, μια μεγάλη έκπληξη. Βρήκα ένα καλό ρόστερ, με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που μας λείπει είναι η συνοχή, γιατί οι περισσότεροι παίκτες ήρθαμε στην ομάδα τώρα τελευταία. Να βρεθούμε σαν ομάδα. Από εκεί και πέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση, θα βρούμε σίγουρα τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς και θα παρουσιάσουμε κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας: «Ένα δύσκολο παιχνίδι. Θυμάμαι καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα τα παιχνίδια θα είναι δυνατά και σκληρά ανάμεσα στους αντιπάλους. Αυτό που έχουμε εμείς σαν στόχο είναι οι τρεις βαθμοί που τους χρειαζόμαστε και κυρίως μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους».