Γκρανέρο: "Θα ήταν άδικο αν δεν κερδίζαμε"

granero xanthi

Άδικο θα ήταν το αποτέλεσμα αν η Βέροια δεν κέρδιζε, σχολίασε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. Αναλυτικά δήλωσε:

«Μου άρεσε η αγωνιστική συμπεριφορά της Βέροιας στα πρώτα 50 λεπτά. Από εκεί, περιμέναμε ότι λόγω κόπωσης θα έπεφτε ο ρυθμός. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα συνήλθε και πήρε το ματς. Θα ήταν μεγάλη αδικία να μην κερδίζαμε αυτό το ματς με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Για την είσοδο του Χασελμπάινκ αντί του Καταλά στο 2-0 απάντησε: «Το 2-0 είναι ένα σκορ που μπορεί να σε προδώσει. Μέχρι τότε είχαμε τον έλεγχο αλλά είναι δύσκολο να τον κρατήσεις μέχρι το τέλος. Από μια νεκρή φάση κι ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε την ισοφάριση. Εκτός από την φάση στο πρώτο μέρος, η Ξάνθη δεν είχε άλλη φάση. Γι αυτό μίλησα για αδικία αν δεν κερδίζαμε. Από δυο δικά μας λάθη δεχθήκαμε την ισοφάριση».

Για τα μεταγραφικά απάντησε: «Θα ήθελα να είχαν γίνει εδώ και καιρός οι μεταγραφές για να δουλέψουμε όλοι μαζί. Το αφήνω ανοιχτό το θέμα, ίσως κάτι γίνει. Ίσως δυο. Ήρθαν σημαντικοί παίκτες αλλά ήρθαν τώρα. Πρέπει να δέσουν».

tsiolis veria

Τσιώλης: "Κρατάω μόνο την αντίδραση της ομάδας μου"

Στην αντίδραση της ομάδας του μετά το 2-0 και στην ολιγωρία που έδειξαν οι παίκτες του στην αντεπίθεση της Βέροιας που έφερε το 3-2, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ξάνθης Σάκης Τσιώλης. «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παθητικό ρόλο. Κινδυνεύσαμε 1-2 φορές από στημένα. Η πλάστιγγα έγειρε προς την Βέροια μετά το 2-0 αλλά αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Ενώ μεταφέραμε το παιχνίδι στην εστία της Βέροια, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων δεν κάναμε το φάουλ όταν έπρεπε και δεχθήκαμε το 3-2. Ήταν εντυπωσιακό παιχνίδι και έδειξε ότι μέχρι το τέλος τα ματς θα παίζονται. Κρατάω μόνο την αντίδραση σήμερα από το ματς».

Σε ερώτηση για το πώς είδε την Βέροια είπε: «Έχει μεγαλύτερο ρεαλισμό στην επίθεσή της. Έχει παίκτες με ποιότητα στην επίθεση».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι παίκτες της Βέροιας από τα πλάγια είπε ότι στην πορεία έγιναν διπλά μαρκαρίσματα και αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα.

Μεταγραφικά, ο κ. Τσιώλης είπε ότι η ομάδα βλέπει μια 1-2 προσθήκες αλλά σε γενικές γραμμές αυτή είναι η ομάδα.