Logo

Τι δήλωσαν Καλτσάς, Ντουμίτρου για το ματς Βέροια - Ξάνθη

veria xanthi kaltsas

Ο Νίκος Καλτσάς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, μετά το τέλος της νίκης της Βέροιας επί της Ξάνθης, τονίζοντας πώς το αποτέλεσμα αυτό δείχνει τη διάθεση και τους στόχους της ομάδας του και στη συνέχεια της σεζόν.

"Όταν ξεκινάς την πρεμιέρα με ένα τόσο καλό παιχνίδι, δείχνεις την διάθεσή του να βάλεις στην συνέχεια της χρονιάς υψηλούς στόχους. Στο 2-0 πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει. Το καταλάβαμε ότι δεχθήκαμε δυο γκολ. Ξυπνήσαμε και αντιδράσαμε γρήγορα".

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε και ο Ιταλός επιθετικός των νικητών Νικόλαο Ντουμίτρου. Ο Ντουμίτρου σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι για το γκολ που σημείωσε αλλά για το πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα διότι της χάρισε τη νίκη. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γι αυτό το ματς και σιγά σιγά πιστεύω ότι θα βρω τα πατήματά μου. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος, σημειώσαμε δεύτερο γκολ και ισοφαριστήκαμε. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Δεν τα παρατήσαμε. Προσπαθήσαμε κι ανατρέψαμε το αποτέλεσμα δείχνοντας ότι είμαστε μια καλύ ομάδα".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb