Άρωμα γυναίκας στην κερκίδα της Βέροιας - παραλειπόμενα και φωτορεπορτάζ

veria xanthi vergonis

Άρωμα γυναίκας είχε η κερκίδα της Βέροιας στο ματς με την Ξάνθη. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο φωτορεπορτάζ, η γυναικεία παρουσία ήταν έντονη στην πρεμιέρα της Βέροιας.

Με δεδομένα ότι έγιναν καλές μεταγραφές, ήταν πρεμιέρα πρωταθλήματος, είχε καλοκαιρία, περιμέναμε περισσότερο κόσμο στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου στο ματς με την Ξάνθη. Ίσως, πολλοί επέλεξαν τα ορεινά θέρετρα για να δροσιστούν ή τις παραλίες για τα τελευταία Αυγουστιάτικα μπάνια τους...

Τα τέσσερα νέα τραγούδια, τα οποία είναι προσφορά του πρώην προέδρου Γιώργου Αρβανιτίδη, παρουσίασε στο ματς της πρεμιέρας η διοίκηση της Βέροιας. Καλές εκτελέσεις, δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Αξιόλογη πρωτοβουλία που μας εξέπληξε ευχάριστα...

Και μια που αναφερθήκαμε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, ο Γιώργος Αρβανιτίδης ήταν στο ματς και παρακολούθησε το παιχνίδι από την σουίτα του.

Όλο και καλύτερος εμφανίζεται στις εκφωνήσεις του ο Στέλιος Μεϊμαρίδης. Στο ματς της πρεμιέρας τα...έσπασε εκφωνώντας την σύνθεση της Βέροιας.

Στην σκεπαστή, ανάμεσα στους φίλους της Βέροιας, παρακολούθησε το ματς ο πρώην τερματοφύλακας της «Βασίλισσας» Νίκος Αναστασόπουλος ο οποίος το καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Ξάνθη. Πέρσι ο Αναστασόπουλος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Βέροιας και είχε θέση στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Το είδαμε και στο γήπεδο της Βέροιας. Το τάιμ άουτ, για να δροσιστούν οι παίκτες, εφαρμόστηκε στο ματς με την Ξάνθη λίγα δευτερόλεπτα πριν το ημίωρο του ματς.

Αγωνιστικά, η αποκάλυψη της Βέροιας ήταν ο Νίκος Καλτσάς. Παρότι το καλοκαίρι η διοίκηση του κρέμασε...πωλητήριο, ο Βεροιώτης εξτρέμ κατέβαλε προσπάθεια στην προετοιμασία και από τα φιλικά έδειχνε ότι θα είναι και φέτος βασική μονάδα. Στο ματς με την Ξάνθη ήταν όπως τον θέλουν οι φίλοι της Βέροιας.

Με καλούς παίκτες δίπλα του θα είναι ακόμη καλύτερος φέτος ο Μπεν. Ο Γάλλος επιθετικός είχε μεγάλη συμβολή στο ματς με την Ξάνθη με ένα πανέμορφο γκολ και μια θαυμάσια ασίστ.

Περισσότερα περιμένουν από τον Κάμπορα οι φίλοι της Βέροιας. Ο φορ της «Βασίλισσας» στο ματς της πρεμιέρας δεν φάνηκε ιδιαίτερα και αντικαταστάθηκε. Έχει την δικαιολογία ότι ήρθε αργά. Θα περιμένουμε περισσότερα από αυτόν.

Ο Χασελμπάινκ μπορεί να υπέπεσε στο πέναλτι που έδωσε την ισοφάριση στην Ξάνθη ωστόσο επιθετικά έδειξε ότι θα είναι πολύτιμη μονάδα. Με την μπάλα στα πόδια φάνηκε η ποιότητά του και όταν «δέσει» με την ομάδα θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Μπήκε ως αλλαγή και με το γκολ που σημείωσε λύτρωσε την Βέροια. Ο Ντουμίτρου στην μια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, εκτέλεσε από δύσκολη θέση τον Κυριακίδη και χάρισε τη νίκη. Άλλη μια ποιοτική μεταγραφή που θα βοηθήσει την ομάδα.