Καλτσάς: «Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο»

veria ofi kaltsas

Ο παίκτης της Βέροιας, Νίκος Καλτσάς τόνισε ότι η ομάδα του είχε «διαβάσει» καλά τον ΟΦΗ και πήρε μια δίκαιη νίκη, στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαβάσαμε καλά τον ΟΦΗ, κοιτάξαμε τις αδυναμίες του και καταφέραμε να κλείσουμε τα μετόπισθεν. Είχαμε την κατοχή σε όλο το ματς και ήταν μια δίκαιη νίκη. Εμείς δουλέψαμε όπως πάντα, δεν κάναμε κάτι το διαφορετικό, απλά πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και δεν του δώσαμε χώρο και κάναμε πολλές φάσεις.

Έχω πολλά χρόνια στην ομάδα και ξέρω πως είναι τα πράγματα, έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο και θέλουμε η ομάδα να πάει ψηλά. Ο προπονητής μας έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία, έχουν έρθει παιδιά με μεγάλη εμπειρία όπως ο Ραούλ Μπράβο, ο Κάμπορα και άλλοι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για την Κέρκυρα.

Επειδή είναι οι πρώτες αγωνιστικές ακόμα, πρώτος στόχος μας είναι η σωτηρία και ό,τι παραπάνω καταφέρουμε είναι καλοδεχούμενο. Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν ένα προπονητή και να δουλεύουν μαζί του και να μην αλλάζουν συχνά. Αφήνουμε πίσω την περσινή σεζόν και αφού καταφέραμε να μείνουμε όλα καλά.

Είχα κάποιες προτάσεις, δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά, η προηγούμενη διοίκηση έδειξε να μην μας υπολογίζει, εγώ συνέχισα να δουλεύω γιατί είχα συμβόλαιο και πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Θέλω να συνεχίσω όπως τώρα και από κει και πέρα να κοιτάξω το μέλλον μου προς το καλύτερο».

Τριποτσέρης: «Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»

Οι παίκτες του ΟΦΗ, Τριποτσέρης και Στάθης τόνισαν ότι η ομάδα τους προσπάθησε αλλά μετά το γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το ματς με τη Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Τριποτσέρης: «Ξέραμε ότι η Βέροια είναι μια γρήγορη ομάδα, δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ατυχήσαμε στο δοκάρι του Λαμπρόπουλου, το παιχνίδι πήγαινε στο Χ αλλά η Βέροια σκόραρε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι».

Στάθης: «Σήμερα θέλαμε τη νίκη, δεν ήμασταν πολύ καλά, το παλέψαμε, είχαμε από δύο κλασσικές φάσεις, το ματς πήγαινε στην ισοπαλία αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ και χάσαμε. Ξέραμε ότι η Βέροια ήταν δυνατή στην κόντρα. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο σύστημα του προπονητή».