Logo

Γκρανέρο: «Ξέραμε τι να κάνουμε ανά πάσα στιγμή»

granero xanthi

Ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας στάθηκε στον βαθμό αυτοσυγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του και τονίζει ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Βέροιας: 

"Γνωρίζαμε ότι ερχόμασταν να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα και ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Παρ' όλα αυτά, η Βέροια ήταν ανταγωνιστική, ήξερε πως να παίξει έξυπνα και καλά. Θεωρώ ότι σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού έπαιξε σωστά και ανταγωνιστικά, φάνηκε η καλή δουλειά της ομάδας μου. Είχε να κάνει με την συγκέντρωση που δείξαμε και στα 90 λεπτά.

Εμείς γνωρίζαμε τι θα κάναμε ανά πάσα στιγμή μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά τον ΟΦΗ και ξέραμε ότι κάθε μπάλα που δεν θα τελείωνε ο ΟΦΗ, εμείς θα είχαμε την ευκαιρία να βγούμε στην αντεπίθεση. Είδαμε πράγματα που τα περιμέναμε από τον ΟΦΗ. Είχαμε επισημάνει στο ημίχρονο ότι αν φεύγαμε έστω ένα λεπτό από το παιχνίδι, θα το πληρώναμε. Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν σωστά στην αγωνιστική συμπεριφορά του αντιπάλου μας. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα".

Γκατούζο: «Κλειδί οι αντεπιθέσεις, κάναμε χαζά λάθη»

Απογοητευμένος αλλά και ειλικρινής, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ από το τελικό αποτέλεσμα και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του τονίζοντας ότι έγιναν "χαζά λάθη".

Στο αρχικό σχόλιο του ο Γκατούζο είπε ότι: "Το κλειδί του αγώνα ήταν οι αντεπιθέσεις της Βέροιας, κάτι για το οποίο συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Οι τέσσερις επιθετικοί της Βέροιας είναι γρήγοροι, επικίνδυνοι και αρκετά καλοί στην κόντρα επίθεση. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν πιέσαμε πολύ και για αυτό δημιουργήθηκαν προβλήματα. Δεχτήκαμε πίεση από τους επιθετικούς της Βέροιας με αποτέλεσμα οι τρεις αμυντικοί δεν αναπτύχθηκαν σωστά και υποχρεωθήκαμε σε μεγάλες μπαλιές. Χάσαμε πολλές μπαλιές και πολύ εύκολες μπαλιές. Έγιναν δύο λάθη από Μεϊτέ, Αντελέγιε και ήταν λογικό να πάρει η Βέροια αυτοπεποίθηση και να βγαίνει πιο συχνά στην επίθεση. Νομίζω ότι η Βέροια κέρδισε δίκαια. Εμείς παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, με καρδιά αλλά η Βέροια κέρδισε δίκαια. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μια ευκαιρία, αυτήν του γκολ και τίποτα άλλο".

Όσον αφορά το κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι υπογράμμισε ότι "υπάρχει ένα θέμα αυτοπεποίθησης στο γήπεδο με την καταπληκτική ατμόσφαιρα και θεωρώ ότι οι νέοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν αυτό το κλίμα που δημιουργείται. Μου αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, είναι λογικό όταν παίζεις τέτοιο ποδόσφαιρο να γίνονται λάθη, αλλά είναι κακό να γίνονται χαζά λάθη. Προσπαθούμε πολύ σκληρά αλλά είμαι στενοχωρημένος γιατί γίνονται χαζά λάθη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί δεν σταμάτησε να βοηθάει την ομάδα για 95 λεπτά".

πηγή: www.gentikoule.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb