Βέρτζος: "Θέλουμε το τρία στα τρία"

vertzos

Η Βέροια θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα, αλλά το έργο της "βασίλισσας του βορρά" δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην Κέρκυρα, όπως τόνισε ο Αγγελος Βέρτζος στις δηλώσεις του στον Γιάννη Πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της Βέροιας στην κάμερα του Novasports:
Για το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος: Ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, έχει έρθει το δύο στα δύο και είμαστε ευτυχισμένοι γι αυτό. Περιμένουμε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, γιατί με αυτό το στόχο μπαίνουμε στο γήπεδο.

Για το ματς με την Κέρκυρα: Η Κέρκυρα είναι μία δύσκολη ομάδα, μία "σφιχτή" ομάδα, αλλά θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία. Θέλουμε να ξεφύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τις τελευταίες θέσεις και να βλέπουμε τη βαθμολογική ψαλίδα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο με τις τελευταίες ομάδες και παράλληλα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάναμε στα δύο παιχνίδια.

Για την ευφορία που υπάρχει μετά τα θετικά αποτελέσματα: Σίγουρα όταν κάνεις το δύο στα δύο υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει μεγάλη διάθεση και φοβόμαστε μήπως δε μας βγει σε καλό. Αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα, γιατί γνωρίζουμε πως η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Να καταλάβουμε ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να έρθει η επιτυχία, τα αποτελέσματα δεν έρχονται έτσι, τόσο εύκολα.

Για την ποιότητα στο ρόστερ της Βέροιας: Σίγουρα είναι μεγάλη η ποιότητα που έχουμε, έχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες. Μείνανε και παιδιά από πέρσι που είναι καλοί ποδοσφαιριστές, έχουμε "δέσει" και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.