Γκρανέρο: "Με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά "

granero xanthi

Ο Χοσέ Γκρανέρο δεν πετάει στα σύννεφα μετά το δύο στα δύο της Βέροιας στο πρωτάθλημα και όπως τόνισε στον Γιάννη Πάγκο, με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά η ομάδα του θα μπορέσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Επίσης υποστήριξε πως περίπου σε τρεις βδομάδες θα ξεκινήσει ο Βούκιτς να μπαίνει σε αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βούκιτς στην κάμερα του Novasports:

Αν περίμενε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα: Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Γνωρίζαμε πως η έναρξη θα κρύβει δυσκολίες, αλλά επειδή εμείς ενσωματώσαμε ποδοσφαιριστές μέχρι την τελευταία στιγμή, πιστεύαμε πως θα χρειαστούμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Παρόλα αυτά το ξεκίνημα που κάναμε είναι πολύ καλό.

Αν αυξάνει τις ευθύνες τους για τη συνέχεια: Φυσικά όχι. Αυτό δεν αλλάζει τους στόχους μας. Ανεξάρτητα αν το ξεκίνημα ήταν καλό, εμείς πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να δουλέψουμε σκληρά. Είναι νωρίς για να πανηγυρίζουμε και να αλλάζουμε στόχους.

Για την Κέρκυρα: Γνωρίζουμε την Κέρκυρα, είναι μία ομάδα που ξεκίνησε καλά και δεν έχει γνωρίσει και εκείνη ήττα ακόμα. Είναι μία ομάδα... στρωμένη, έχει τον ίδιο προπονητή για αρκετό καιρό. Είναι μία ομάδα που μας άρεσε και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε με όλους τους αντιπάλους, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, δεν παίζουν ρόλο με τον επόμενο αντίπαλο.

Για τον Χαβίτο που είχε ακουστεί για τη Βέροια: Μιλήσαμε με το Χαβίτο στην αρχή της σεζόν, είναι ένας παίκτης που μας ενδιέφερε και αυτό είναι που έλεγα, ότι η Κέρκυρα είναι μία δεμένη ομάδα που μπορεί να πλησιάζει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Γνωρίζουμε πως η Κέρκυρα θα έρθει εδώ για να κάνει δύσκολο το έργο μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς με την Κέρκυρα: Πιστεύω πως το κλειδί θα είναι η δική μας αγωνιστική συμπεριφορά. Αν εμείς καταφέρουμε να έχουμε την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά που είχαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε. Με σκληρή δουλειά καθημερινά, με ταπεινότητα, με αυτοθυσία στον αγωνιστικό χώρο και αν αποδείξουμε πως παραμένουμε μία ομάδα που κοιτάζει τη δουλειά της ταπεινά, τότε θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του επόμενου παιχνιδιού.

Για τον Βούκιτς: πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την περίπτωση του, να μην βιαστούμε, θα πρέπει να συνεχίσει δύο βδομάδες με κάποια ατομικά προγράμματα και στη συνέχεια θα γυμνάζεται με την ομάδα. Εκεί θα δούμε πότε θα μπορεί να ανταπεξέλθει. Δε θα ρισκάρουμε καθόλου και πιστεύω πως περίπου σε τρεις βδομάδες θα μπει σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό.