Γκρανέρο: "Ξέραμε πώς να ανταπεξέλθουμε"

granero kerk

Ικανοποιημένος από τον τρόπο αντίδρασης των παικτών του στο 0-1 αλλά και το πως πήραν το προβάδισμα και κράτησαν τη νίκη έμεινε ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. Στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο 2-1 επί της Κέρκυρας σημείωσε: 

"Πριν αρχίσει το ματς μείναμε πίσω στο σκορ. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Μένω όμως στον τρόπο που ανταπεξήλθαν οι παίκτες μου. Ήξεραν πώς να ανατρέψουν το σκορ. Ποτέ δεν παραιτήθηκαν. Έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο παιχνίδι. Έχουμε μεσοεπιθετικούς που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Μετά το 2-1 κλείσαμε το παιχνίδι. Ξέραμε πώς να ανταπεξέλθουμε, πώς θα πάρουμε το προβάδισμα και πως θα κρατήσουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε" είπε.

Για το αν θα πάρει άλλους παίκτες, απάντησε ότι η δουλειά του γίνεται περίπλοκη με 34 παίκτες. Οι παίκτες που ήρθαν μετά, θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα. Οι παίκτες παραπονέθηκαν για την ζέστη. Δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι όπως σε άλλα ματς. Κρατήσαμε την τάξη μας.

Για την μη χρησιμοποίηση του Μπεν, ο κ. Γκρανέρο είπε ότι δεν ήταν εντελώς έτοιμος και επιλέχθηκε κάποιος παίκτης που ήταν 100% καλά.

Για τον Βούκιτς απάντησε ότι θα χρειαστεί αρκετό καιρό, 25-30 ημέρες για να φτάσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

grigoriou ver

Γρηγορίου: "Συνεχίζουμε"

Ο τεχνικός της Κέρκυρας από την μεριά του σημείωσε: "Γνωρίζαμε ότι η Βέροια είναι επικίνδυνη. Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς πετυχαίνοντας γκολ. Χωρίς να απειληθούμε, από μια αδράνεια δεχθήκαμε γκολ και βάλαμε την Βέροια στο ματς. Στο β' μέρος δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως συνηθίζουμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Βέροια προηγήθηκε με μια περίτεχνη ενέργεια ποδοσφαιριστή της. Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κοιτάμε από τώρα τον επόμενο αντίπαλο, τα Γιάννενα"