Γράφας: "Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία"

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο προπονητής της Βέροιας Θωμάς Γράφας. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο αλλά παρόλα αυτά παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Βέροιας ήταν πάρα πολύ σημαντικές. Δεν είναι εύκολο να μένεις με δέκα παίκτες. Θεωρώ ότι σε όλο το παιχνίδι, έγινε μια φάση στο 95' και δεχθήκαμε ένα τέρμα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το ποδόσφαιρο αυτά έχει, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο και συνεχίζουμε". 

Σε ερώτηση αν τον προβληματίζει που η Βέροια δεν έκανε φάσεις, απάντησε: "Ούτε η μία ομάδα ούτε η άλλη έκαναν φάσεις. Γι αυτό είπα ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία".

Ο Ελευθερόπουλος

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σημείωσε: "Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Μπήκαμε πιο καλά από κάθε άλλη φορά από την πλευρά του πάθους και της συγκέντρωσης. Δεν υπήρχαν πολλές τελικές ενέργειες αλλά όλες ήταν για τον Αστέρα. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα και δικαιωθήκαμε στο τέλος με αυτό το γκολ. Καταναλώσαμε πολύ ενέργεια. Έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο ματς, που είναι κομβικό για εμάς. Δυστυχώς έχουμε την απώλεια του Μανώλη και θα προσπαθήσουμε να δούμε τι λύσεις έχουμε".