Βέροια και Πλατανιάς έμειναν στο μηδέν

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πλατανιά. Οι δυο ομάδες αρίστευσαν στα αμυντικά τους καθήκοντα αλλά επιθετικά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και δικαιολογημένα έμειναν στο μηδέν. Η Βέροια προβλάτισε διότι σε δεύτερο στην σειρά παιχνίδι δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρία στην αντίπαλη περιοχή. 

veria platanias2

Το πρώτο μέρος δεν είχε τίποτα σπουδαίο. Οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα φλύαρο ποδόσφαιρο, οι παίκτες τους δεν ανάπτυξαν συνεργασίες και όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατόρθωσαν να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες. Οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή. Η Βέροια στο 35’ απείλησε με σουτ του Άρτσε μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου, αλλά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Καρυπίδη και κατέληξε στην αγκαλιά του Σωτηρίου.

veria platanias1

Οι φιλοξενούμενοι στο 42’ είχαν ένα σουτ του Σωτηρίου από το ύψος της περιοχής, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόπεζ. Στο πρώτο μέρος, ο Πλατανιάς σκόραρε στο 10’ με κεφαλιά του Γουνδουλάκη, μετά από σέντρα, όμως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

veria platanias3

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισε τον Πλατανιά. Στο 48’ ο Μαλόν απείλησε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου και στο 58’ ο Σισοκό με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίτχυα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σισίνιο, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο έως το 80’ όμως η υπεροχή της ήταν άκαρπη και οι προσπάθειές της φλύαρες με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να απειλήσει.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πλατανιάς βγήκε από τα καρέ του και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Διαιτητής: Μπλάνας (Λάμπρου, Νατσιούλας)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γράφας) Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος (88' Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Σισοκό, Καλί, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο (94' Μελίσης), Βίτι, Μελικιώτης (83’ Χαροντάκης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: (Παράσχος) Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Γκιάτιτς (63’ Τσουράκης), Μανούσος (63’ Στανισάβλιεβιτς), Γουνδουάλης (79’ Ντεβέσα) Μενδρινός, Γιακουμάκης.

veria platanias5