Καντιμοίρης: «Δεν το περιμέναμε, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά»

kantimoiris best team1

Την έκπληξη του για το ξεκίνημα της Βέροιας στη φετινή Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γιώργος Καντιμοίρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε, επίσης, για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Εθνική Ελλάδας και για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, στο οποίο υποστήριξε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να παίξουν χωρίς άγχος.

Αναλυτικά:

Για το αν περίμενε αυτό το ξεκίνημα:

«Δεν περίμενα να ξεκινήσουμε τόσο καλά και να κάνουμε το τρία στα τρία. Δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι και αυτό μας βγήκε στο γήπεδο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ποια είναι η εντύπωσή του για τη συνεχεία και το μέλλον της Βέροιας στο πρωτάθλημα:

«Φαίνεται ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ και αν και είμαστε νέα ομάδα έχουμε δέσει μεταξύ μας και είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό»

Για το νέο προπονητή, Χοσέ Γκρανέρο:

«Έχει διαφορετική φιλοσοφία, καθώς έρχεται από μια προηγμένη χώρα την Ισπανία και έχει νέες ιδέες. Στόχος του είναι να δείξει το έργο του και ότι έχει χτίσει ένα καλό σύνολο και όχι η παραμονή».

Για τις μεταγραφές:

«Σίγουρα θα μας βοηθήσουν πολύ, ειδικά όταν βρουν ρυθμό. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να έχει περισσότερα... όπλα στα χέρια του».

Για τον Ραουλ Μπραβο και τον Κάμπορα:

«Είναι δύο πολλοί έμπειροι παίκτες και θα μας βοηθήσουν πολύ. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση ώστε να γίνουμε καλύτεροι και ειδικά ο Μπράβο για εμένα που αγωνίζομαι στο τέρμα μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για το πώς αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια:

«Η ομάδα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, δεν τα παρατάει ακόμα και όταν μείναμε πίσω στο σκορ με την Κέρκυρα, η φιλοσοφία είναι να παλεύουμε και έτσι παλέψαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος. Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα διεκδικήσουμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Είμαι εδώ πέντε χρόνια και ο στόχος είναι πάει καλά η ομάδα και με αυτό το ρόστερ να κάνει την υπέρβαση. Επίσης, γιατί όχι η Εθνική;».

Για το ποιες ομάδες «βλέπει» ότι θα παλέψουν για την παραμονή και για την έξοδο στην Ευρώπη:

«Για την παραμονή θα γίνει... μάχη. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει σαν ομάδα, αλλά και ο Παναθηναϊκός έδειξε με την περσινή του πορεία ότι είναι πολύ καλός. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και ο Αστέρας θα είναι οι άλλοι που μπορούν να πετύχουν».