Έχασε από τον Άρη η Βέροια

Φιλική ήττα με 3-0 γνώρισε στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη η Βέροια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος και σημείωσαν άλλα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ημίχρονο που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας το πρώτο, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έναντι της Βέροιας. Στο 10΄ο Ίλιτς έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά η κόντρα του Καλί στο πλασέ του, έστειλε την μπάλα κόρνερ. Απευθείας χτύπημα φάουλ του Άρτσε στο 14΄ο Διούδης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Χτύπημα φάουλ του Νέτο στο 29΄, η μπάλα πέρασε αουτ, ενώ αντίθετη ήταν η κατάληξη στο απευθείας χτύπημα φάουλ του Μιλούνοβιτς στο 40΄από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Λόπεθ και τον Άρη να ανοίγει το σκορ (1-0).

Ανάλογη η εικόνα και του δεύτερου ημιχρόνου, παρά τις πολλές αλλαγές και των δύο προπονητών. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την υπεροχή εντός αγωνιστικού χώρου και στο 55΄με τον Αντρέου έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε σε κόρνερ το καλό σουτ του Ισπανού. Το 2-0 τελικά επετεύχθη στο 78΄με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Τάτου, εκτός μεγάλης περιοχής, μετά από ατομική προσπάθεια του ίδιου. Οι «κιτρινόμαυροι» όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 82΄ο Μπάμπης Παυλίδης πέτυχε το τελικό 3-0 με εξαιρετικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής!

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (87΄Μαντζάρης), Τζανακάκης, Ιντζίδης (84΄Χαριτωνίδης), Ραούλ Μπράβο (55΄Τσουμάνης), Καράμπελας, Αντρέου (55΄Ρόβας), Νέτο (55΄Μπαργκάν), Παυλίδης, Τάτος (80΄Ντόγος), Ίλιτς (55΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (63΄Βουτσιάς)

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ (46΄Καντιμοίρης), Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (62΄Μαραγκός), Σισσόκο, Μπαλάφας (62΄Κωνσταντινίδης), Άρτσε (70′ Παπαστεριανός), Μελικιώτης, Χαροντάκης (46΄Σαπρόνγκ), Σισίνιο (62΄Μελίσσης), Καπετάνος (46΄Βίτι)

πηγή: www.pressaris.gr