Γράφας: "Δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς" - Ελευθερόπουλος: "Δεν αξίζαμε τη νίκη"

Η Βέροια δικαιούνταν τη νίκη με βάση της εικόνα της στο γήπεδο, δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής της Θωμάς Γράφας. Αναλυτικά στις δηλώσεις του σημείωσε:

"Είχαμε σαν στόχο να φύγουμε από την Τρίπολη με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ας μας έλεγες πριν το ματς αν είμαστε ευχαριστημένοι με έναν βαθμό, θα λέγαμε είμαστε ευχαριστημένοι. Φεύγουμε όμως στεναχωρημένοι διότι η Βέροια δεν άξιζε αυτό που πήρε. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και σε φάση άμυνας και σε φάση επίθεσης απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως ο Αστέρας. Δεν θέλω να σχολιάσω δυο φάσεις που έγιναν, η μια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η άλλη προς το τέλος του ματς γιατί δεν έχω καθαρή εικόνα και ότι πω θα είναι παρακινδυνευμένο. Θέλω να δω τις φάσεις το βράδυ με ποιο καθαρό μυαλό. Θεωρώ όμως ότι η εικόνα που είχαμε ήταν πάρα πολύ καλή και δικαιούμασταν τους τρεις πόνους. Η ουσία για εμάς είναι ότι προσπαθούμε κάθε εβδομάδα και εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

eleftheropoulos

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Αστέρα Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε: "Σήμερα δεν ήμασταν καλοί δεν αξίζαμε τη νίκη. Υπήρχε μεγάλη πίεση χωρίς βέβαια αυτό να να αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Δεν είχαμε υπομονή να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα ενώ στις μεταβιβάσεις μας υπήρχε άγχος. Δεν βάλαμε την μπάλα μέσα στον άξονα και πήγαμε σε πρώτο χρόνο να ψάξουμε χώρους, πράγμα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν πιο φρέσκια απ΄εμάς και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει".