Αισιόδοξος για την «μάχη» της παραμονής ο Θωμάς Γράφας - προανήγγειλε προσθήκες και αποχωρήσεις

Αισιόδοξος για τη «μάχη» της παραμονής έδειξε ο Θωμάς Γράφας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Παράλληλα ο κόουτς της Βέροιας σχολίασε πως μετά τους Νοβαλόφσκι, Μαραγκό θα αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με την Ξάνθη που περνάει περίοδο φόρμας. Η Βέροια και αυτή βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με στόχο την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Γι' αυτό ζητάω την βοήθεια των φιλάθλων μας να στηρίξουν τους παίκτες ώστε η ομάδα να φθάσει στην πολυπόθητη νίκη που θα δώσει ακόμη περισσότερο ελπίδες να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. « Θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα πέρα από τους Μαραγκό ,Ναβαλόφσκι που ήδη έλυσαν την συνεργασία τους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι παίκτες που ζήτησαν να φύγουν λύνοντας το συμβόλαιο κοινή συναινέσει Αντίθετα θα γίνουν 3-4 μεταγραφές με στόχους τους οποίους έχουμε εντοπίσει. Οι δύο που δοκιμάστηκαν (Πετσί και Χαρμπι) άφησαν καλές εντυπώσεις και δεν έχουν αποκλειστεί από τις επιλογές μας. Έρχεται (Παρασκευή) ο Ιάπωνας επιθετικός ο οποίος έχει συμφωνήσει, απομένουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι μεταγραφικοί στόχοι είναι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν και οι επιλογές του Ιανουαρίου είναι περιορισμένες και όχι ότι καλύτερο εκτός ξαφνικών αποδεσμεύσεων», είπε σχετικά.

Παράλληλα ανέφερε ακόμη πως θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο στόπερ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας Γιώργος Κολοβός σχολίασε πως "θα βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες".