Δεν τον ήθελαν Ελληνικές ομάδες αλλά βγήκε κελεπούρι

dumitrou goal

Ένας από τους παίκτες που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι ο Ντουμίτρου της Βέροιας, που επίσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της Super League.

O 23χρονος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ έχει δώσει τη λύση σε δύο ματς της «βασίλισσας», πετυχαίνοντας τα νικητήρια γκολ. Αρχικά, στην πρώτη αγωνιστική έκανε το 3-2 επί της Ξάνθης, ενώ κόντρα στην Κέρκυρα σημείωσε με εξαιρετικό τρόπο το 2-1.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παρασκήνιο της απόκτησης του από την Βέροια, που αποκαλύπτει στο φύλλο της Παρασκευής η «SportDay», μέσω της στήλης ο «Τρελός του Χωριού».

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Νάπολι από το 2010, η οποία τον έχει παραχωρήσει δανεικό κατά σειρά σε Έμπολι, Τερνάνα, Τσιταντέλα και Ρετζίνα. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ντουμίτρου προτάθηκε σε πολλές ελληνικές ομάδες και σχεδόν σε όλες της Βόρειας Ελλάδας, αλλά δεν εμφανίστηκαν θετικές στο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τελικά, η Βέροια δέχθηκε να καλύψει το συμβόλαιο του, που είναι 110.000 ευρώ. Ο ιταλικός σύλλογος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει και ζητάει κάτι λιγότερο από 500.000 ευρώ, συν τα λεφτά που θέλει ο παίκτης. Όσα παίρνει και τώρα δηλαδή.