Καντιμοίρης: «Πάμε χωρίς άγχος»

kantimoiris best team1

Ο τερματοφύλακας της Βέροιας Γιώργος Καντιμοίρης δηλώνει στην κάμερα του Novasports πως η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα στη βαθμολογία είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι. Αυτό δεν πάει να πει τίποτα. Πρώτα απ' όλα έχουμε δείξει ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, ξέρουμε που πάμε να παίξουμε, πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα εμείς πάμε χωρίς άγχος».

Για το ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη επί της Ατλέτικο:
«Όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Τα πλάνα μας δεν αλλάζουνε. Ξέρουμε, όπως είπα, που πάμε, οπότε εμείς μέσα απ' το πλάνο που έχουμε, μας έχει δείξει ο προπονητής μας και δουλεύουμε στις προπονήσεις, θα πάμε εκεί να παλέψουμε το παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Για τους λόγους που έχει κάνει το «3 στα 3» η Βέροια:
«Μπορεί να έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, αλλά η Βέροια είναι μια οικογένεια, αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Η Βέροια έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ φέτος, που δύσκολα το βρίσκουμε σε τέτοιες ομάδες».

Για το τι περιμένει απ' τον Ολυμπιακό:
«Ναι, σίγουρα είναι μια νέα ομάδα κι ο Ολυμπιακός, πολλοί καινούριοι παίκτες, αλλά η ποιότητά τους φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το είδαμε. Από εκεί και πέρα, δεν αλλάζει τίποτα. Πηγαίνουμε με τα σχέδια που έχουμε, έχουμε έναν προγραμματισμό, οπότε από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».