Στοίχημα: "Ανοιχτό" παιχνίδι στο Αγρίνιο

betarades

Σε πιο χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς θα κινηθούμε σήμερα, Δευτέρα, μετά από ένα έντονο Σαββατοκύριακο. Βέβαια, οι ευκαιρίες από το κουπόνι δε λείπουν και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Στη Σούπερλιγκ, η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ενώ στην Κύπρο διεξάγεται το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, σε δύο από τα ματς που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Over 2 στο Αγρίνιο

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ με την πρότασή μας να είναι το Over 2 γκολ σε απόδοση 1.85 (ασιατικό στοίχημα γκολ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση επίτευξης τριών γκολ, αν επιτευχθούν δύο γκολ τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Δεύτερο εντός έδρας ματς για τον Παναιτωλικό, εξίσου απαιτητικό και δύσκολο μετά απ’ αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Με το σημερινό ματς εναντίον του ΠΑΟΚ οι Αγρινιώτες βγάζουν ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, όπου μετά τον ΟΦΗ κλήθηκαν να παίξουν με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και σήμερα τον δικέφαλο. Να μην την… πατήσει όπως πέρυσι θέλει ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο δικέφαλος δεν έχει ξεχάσει την ήττα 2-0 που υπέστη πέρυσι απ’ τους Αγρινιώτες, αμέσως μετά από ευρωπαϊκή υποχρέωση που είχε φέρει ενθουσιασμό (1-1 με τη Σάλκε). Ό,τι ακριβώς συμβαίνει και τη δεδομένη χρονική στιγμή δηλαδή, έπειτα απ’ τον θρίαμβο με 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Πετάει «φωτιές» επιθετικά ο δικέφαλος, σκόραρε 17 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, δέχτηκε μόλις ένα!

Δε χάνει η Άμκαρ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Ρωσίας και τον αγώνα Άμκαρ – Κράσνονταρ στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.96. Τα αρνητικά αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις των πέντε πρώτων αγωνιστικών έχει αφήσει πίσω της η Άμκαρ που με δύο σερί νίκες στην έδρας της με 2-0 επί της Σπαρτάκ Μόσχας και 2-1 επί της Ουράλ, ανέβηκε στη 12η θέση και κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Στον αγώνα με την Ουράλ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, η Μάρτιν Γιακούμπκο, περνώντας ως αλλαγή στο 79΄ και δεν αποκλείεται κόντρα στην Κράσνονταρ να ξεκινήσει και βασικός. Επίσης από τιμωρία επιστρέφει ο μέσος Ογκούντε, ο οποίος θα πάρει τη θέση του πίσω απ’ τον επιθετικό Κολομέιτσεφ. Η Κράσνονταρ, από την άλλη, έμεινε όρθια στη Γαλλία απέναντι στη Λιλ και με προσοχή στο παιχνίδι της και ταχύτατες αντεπιθέσεις με τους Άρι, Λαμπόρντε και Ιζμαίλοφ, ήρθε ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, όμως, προέρχεται από δύο ήττες εντός έδρας με 2-0 τόσο απ’ την Ντιναμό Μόσχας, όσο και απ’ την ΟΥΦΑ και έχει πέσει στην έβδομη θέση.

Με Απόλλωνα στο ντέρμπι

Περνάμε στην Κύπρο και το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.20. Αμφότερες οι ομάδες χρησιμοποιούν ως έδρα το «Τσίρειο», με την ΑΕΛ να είναι σήμερα η τυπικά γηπεδούχος. Παράλληλα, Χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών θα διεξαχθεί το ματς, καθώς όλοι οι οργανωμένοι της Κύπρου απέχουν από τα παιχνίδια, αντιδρώντας στις εξαγγελίες για έκδοση κάρτας φιλάθλου. Στα καθαρά αγωνιστικά, η ΑΕΛ καταφέρνει και παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας πανηγυρίσει τα διπλά επί των Νέας Σαλαμίνας (0-2) και Δόξας Κατωκοπιάς (0-4) και έχοντας έρθει ισόπαλη (2-2) στην εντός έδρας κόντρα με τον Εθνικό Άχνας. Ο Απόλλωνας, από την πλευρά του, θα πάει φουριόζος στο σημερινό ματς, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στη 2η σερί παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (νίκη με 3-2 επί της Ζυρίχης). Οι «κυανόλευκοι», προηγουμένως, είχαν κάνει πανευρωπαϊκή αίσθηση με τον αποκλεισμό της Λοκομοτίβ Μόσχας στα πλέι οφ της διοργάνωσης, όμως σήμερα καλούνται να... προσγειωθούν, καθώς τα ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι πάντα ιδιαίτερα. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου ξεκίνησε με τη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 2-5, όμως ακολούθησαν τα τρίποντα κόντρα σε Ερμή Αραδίππου (1-3) και Αγία Νάπα (1-0) και θεωρούμε ότι σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, αλλά και για τα παιχνίδια στα πρωταθλήματα της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Τσεχίας, της Κροατίας, της Σερβίας και της Ουκρανίας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.