Γράφας: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα" - Τσιώλης: "Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα"

Η Βέροια αδικείται από το σκορ σύμφωνα με τον προπονητή της Θωμά Γράφα. Στις δηλώσεις του μετά το ματς σημείωσε: 

"Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, γιατί έγινε πάνω σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με την Λάρισα να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Δεχθήκαμε γκολ σε ένα δύσκολο σημείο, σε ένα καταλυτικό λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία. Σε ένα δύσκολο γήπεδο, έφερε το ματς στα ίσα και νομίζω ότι την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε τις ευκαιρίες στο τέλος να πάρουμε το ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, μπράβο στους συνεργάτες μου. Μέσα σε λίγες ημέρες δώσαμε δύο παιχνίδια, χωρίς μεταγραφές και πάνω σε ένα βαρύ γήπεδο. Η Βέροια ήταν αυτή που πιέζει στο τέλος. Είναι σημαντικός ο βαθμός και μπορεί να μας φέρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές ο κύριος Γράφας απάντησε ότι η Βέροια έχει περιορισμένες λύσεις και ότι οι δυο παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα δεν έπαιξαν διότι δεν έφτασαν στην Ελλάδα οι μπλε κάρτες τους.

Σε ερώτηση για το αν η Βέροια ενδιαφερθεί ξανά για τον Ιάπωνα επιθετικό που απορρίφθηκε απάντησε ότι όλα είναι ανοιχτά ωστόσο δήλωσε ότι αυτός θέλει έτοιμους παίκτες.

Ο Σάκης Τσιώλης

Την ικανοποίησή του για την ισοπαλία στην Βέροια εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λάρισας Σάκης Τσιώλης. Συγκεκριμένα τόνισε: "Ήταν ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να μη χάσουμε, και αν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε άλλο ένα. Η Βέροια πίεσε και ήρθε κοντά στην περιοχή μας. Όσο όμως ήταν ο Ντόντο ήταν στο παιχνίδι είχαμε ελπίδες να δημιουργήσουμε κι άλλες ευκαιρίες. Η Βέροια ισοφάρισε μετά από αχρείαστο φάουλ και αυτό την ανέβασε ψυχολογικά.Το αποτέλεσμα μας αφήνει ευχαριστημένους. Αν χάναμε, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και έχουμε στόχο να εκμεταλλευτούμε τα εντός έδρας παιχνίδια".

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Ντόντο απάντησε ότι υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Σε ερώτηση για την μάχη της παραμονής, είπε ότι η Βέροια, η Λάρισα, ο Ηρακλής, έχουν λιγότερα παιχνίδια από τις άλλες ομάδες και πρόσθεσε: "Η μάχη της παραμονής χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία καιαι ο δεύτερος γύρος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον" σημείωσε.

Για το αν η Λάρισα κάνει άλλες μεταγραφές ο κύριος Τσιώλης είπε ότι ιδιοκτήτης δεν αποκλείεται να αποκτήσει και άλλους ποδοσφαιριστές.