Γράφας: "Αν δεν μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους δεν θα μείνω" - Παντελίδης: "Σημαντική νίκη"

Δύσκολο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ήττα από τον Ηρακλή ο προπονητής της Βέροιας Θωμάς Γράφας και προανήγγειλε εξελίξεις στον πάγκο της Βέροιας αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα που θα καταθέσει στον πρόεδρο της Βέροιας Κώστα Παπαδόπουλο. Στις δηλώσεις του τόνισε:

"Είναι δύσκολο αποτέλεσμα για την Βέροια. Όποιος έβαζε το γκολ σήμερα θα κέρδιζε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Ο Ηρακλής σκόραρε και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του. Δύσκολο το αποτέλεσμα, θέλει καλή διαχείριση. Είχαμε την κούραση, βάλαμε και κάποια νέα παιδιά. Σε άλλο αποτέλεσμα θα ήμασταν πολύ καλά. Η ομάδα είναι στον στόχο της, πρέπει να συνεχίσει να παλεύει. Αν σκοράραμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά".

Σε ερώτηση αν οι παίκτες της Βέροιας επηρεάστηκαν από τα προβλήματα του Ηρακλή και εμφανίστηκαν χαλαροί, απάτησε: "Δεν μπαίνω σε τέτοια λογική. Ένας σημαντικός παράγοντας που μας επηρέασε ήταν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν μια δύσκολη μέρα για εμάς".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έκανε, ο κ. Γράφας είπε: "Ναι είμαι ικανοποιημένος. Αν σήμερα λήξει το πρωτάθλημα η Βέροια είναι σωμένη. Έβγαλε κάποιους παίκτες για να φρεσκάρω την ομάδα".

Για τον δύσκολο κύκλο αγώνων που ακολουθεί σημείωσε: "Πράγματι έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Θα έχω μια συνάντηση με την διοίκηση το βράδυ. Αν δεν γίνουν αυτά που θέλω δεν θα μείνω. Αν κάποια πράγματα μπουν στην θέση τους, η Βέροια είναι σωμένη, όποιος και αν είναι ο προπονητής της".

Ο Σάββας Παντελίδης

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης σημείωσε: "Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, στο πιο κρίσιμο ματς. Το κλίμα στον Ηρακλή δεν είναι το καλύτερο και η ήττα θα μας δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα. Η νίκη ήταν δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε καλύτερες ευκαιρίες αλλά και εμείς είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Σχεδιάσαμε πώς στο δεύτερο μέρος θα πάρουμε τη νίκη και μας βγήκαν τα σχέδια. Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή και οι παίκτες από τον πάγκο έδωσαν ώθηση και βοήθειες. Είναι νωρίς, πρέπει να σταματήσουμε τους πανηγυρισμούς και να δούμε το παιχνίδι του Σαββάτου".

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Παντελίδης τόνισε ότι ήταν σημαντικό το ότι η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ ενώ για την βαθμολογική συγκομιδή σχολίασε ότι είναι διαφορετικό να έχεις από πάνω σου ομάδες με 4-5 βαθμούς μακριά και άλλο με μια νίκη να περνάς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.