Τερζής: "Θέλαμε αλλά δεν μας άφησε το αγχος" - Μιλόγιεβιτς: "Δίκαιη νίκη"

Στεναχωρημένος ήταν μετά το ματς και την ήττα της Βέροιας από τον Πανιώνιο ο προπονητής των γηπεδούχων Τόλης Τερζής. Στις δηλώσεις του τόνισε: " Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Είναι μια δύσκολη μέρα. Τα παιδιά είχαν πολλή πίεση και άγχος, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πρέπει να αλλάξουμε αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για να μείνουμε στην κατηγορία".

Σε ερώτηση για την απουσία πάθους από τις προσπάθειες των παικτών της Βέροιας, ο Τόλης Τερζής απάντησε ότι όταν υπάρχει τόσο άγχος και τέτοια πίεση θέλεις να κάνεις πράγματα και δεν μπορείς. 

Σε άλλη ερώτηση για την μη χρησιμοποίηση του Λινάρδου σημείωσε ότι υπήρχε σκέψη για να περάσει ως αλλαγή αλλά οι δυο πλάγιοι παίκτες της Βέροιας, Στόιτσεφ και Κάλβο ζήτησαν αλλαγές και χρησιμοποιήθηκαν παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτήν του Λινάρδου.

 Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα. Στις δηλώσεις του σημείωσε:

"ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Συνήθως δεν φοβάμαι τίποτα αλλά σήμερα το φοβήθηκα το παιχνίδι. Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα για αυτό εστιάσαμε στην σοβαρότητα και στον επαγγελματισμό μας. Θέλαμε τους βαθμούς και δίκαια κερδίσαμε. Μένει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. και πες ήμασταν σε αυτό το επίπεδο αλλά χάσαμε ματς από την Βέροια . Η Βέροια είναι καλή ομάδα και δεν της αξίζει αυτή η θέση. Δεν πετύχαμε τίποτα, κρατάμε κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε".