Τι δήλωσαν Σαρπόνγκ και Λινάρδος μετά το ΠΑΟΚ - Βέροια

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ οι Σαρπόνγκ και Λινάρδος τόνισαν μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος και πως η ομάδα πρέπει να μαζέψει όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται μέχρι το τέλος εάν θέλει να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Σαρπόνγκ: «Είναι άσχημο όταν χάνεις με ένα τόσο βαρύ σκορ. Δεχτήκαμε δύο γκολ σχετικά γρήγορα και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ήρθε και το τρίτο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και ο ΠΑΟΚ ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος, είναι λίγα τα παιχνίδια, πρέπει να πάρουμε βαθμούς και νίκες, θέλουμε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δυσκολία στο γκολ, πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί αν επιθετικά δεν κάνεις κάτι δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη. Πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα με τον νέο προπονητή γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο, πρέπει να πάρουμε βαθμούς».

Λινάρδος: «ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα αν και ξέραμε με ποιον παίζουμε. Με αυτές τις ομάδες ακόμα και το μισό λάθος το πληρώνεις, ειδικά μετά το τρίτο γκολ ο ΠΑΟΚ έκανε απλά διαχείριση του αγώνα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, εμείς κοιτάμε τους επόμενους αγώνες για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα εννιά ματς που μένουν. Υπάρχει ένα πρόβλημα επιθετικό, με τη δουλειά όλα γίνονται, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στη φιλοσοφία του νέου προπονητή και να δείξουμε στο γήπεδο ότι θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία».