Νοκ άουτ ο Βεργώνης

vergonis kerkira

Χωρίς τον Αλέξη Βεργώνη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος χαφ της «Βασίλισσας του βορρά» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατό του με αποτέλεσμα να μην ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να τίθεται εκτός από το Κυριακάτικο ματς.

Σε αντίθεση με τον Βεργώνη και εκ των αρχηγών της φετινής Βέροιας ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας είδε προς ικανοποίησή του τον Μοχάμεντ Μπεν να ανεβάζει ρυθμούς. Ο διεθνής επιθετικός από τις Κομόρες δείχνει να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αποστολή.

Εκτός του Βεργώνη στους απόντες για την «Βασίλισσα του βορρά» θα είναι οι Σιρίλ Καλί και Χοκίν Εσπάρθα που για μία ακόμη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε πριν λίγες μέρες από την Ισπανία και σιγά σιγά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Τέλος σε κανονικούς ρυθμούς έχει αρχίσει να γυμνάζεται ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς και είναι πολύ πιθανό ο 35χρονος Σέρβος επιθετικός να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της Βέροιας στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται να διεξαχθεί μπροστά σε πολλούς φιλάθλους των «κυανέρυθρων», ενώ αρκετοί θα είναι και οι φίλαθλοι από τα Γιάννινα που θα ακολουθήσουνε την ομάδα τους στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.